Vladan Mijalkovic wordt de nieuwe trainer/coach van The Dome/Handbal Houten.
Vladan Mijalkovic wordt de nieuwe trainer/coach van The Dome/Handbal Houten. FotoReza

Mijalkovic nieuwe trainer The Dome/Handbal Houten

Overig

[HOUTEN] Vladan Mijalkovic wordt de nieuwe trainer/coach van The Dome/Handbal Houten. Hij neemt het stokje over van Freek Gielen, die onlangs aangaf meer tijd voor zichzelf te willen hebben. Mijalkovic komt over van competitiegenoot Dynamico waar hij twee seizoenen hoofdtrainer was en met de hoofdmacht prolongatie in de Eredivisie behaalde.

Mijalkovic kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij Houten: “Houten is een fijne club, centraal gelegen met een mooie accommodatie die de juiste faciliteiten heeft om handbal op het hoogste niveau te kunnen bedrijven. Ik ben er van overtuigd dat er nog meer potentie in deze groep zit en door keihard te werken wil ik het maximale er uithalen. Individuele spelers wil ik laten groeien en jonge spelers krijgen bij mij een kans”.

Stichting Tophandbal Houten is erg tevreden met de aanstelling: “Met Mijalkovic hebben we een trainer binnengehaald die past bij de ambities van de club. We hebben een aantal prettige gesprekken gevoerd, waarbij we veelal op één lijn zaten. Het klopt dat het contract nog niet getekend is, maar dat is nog een formaliteit. Beide partijen hebben zich positief uitgesproken over de samenwerking en maandagavond heeft Vladan voor het eerst kennisgemaakt met de groep”.

Mijalkovic vult aan: “Het is een leuke groep en die eerste kennismaking was goed. Er zullen spelers weggaan, spelers bijkomen en we zullen opnieuw moeten bouwen aan het team, maar daar sta ik niet alleen voor. Ik kijk er naar uit om samen te werken met de rest van de technische staf van Heren 1, 2 en de Heren A zodat we samen kunnen bouwen aan iets moois in deze regio. Vanaf augustus gaan we volle bak beginnen, ik heb er zin in!”

advertentie