Afbeelding
Loop door Houten

Vrijdag 10 juni, Het Loopfeest van Houten

Atletiek

HOUTEN Altijd al eens mee willen doen met de Loop door Houten? Je kunt je digitaal nog inschrijven tot en met 9 juni op www.loopdoorhouten.nl.

Op de dag zelf kun je nog inschrijven in De Roskam op Het Plein. De kosten zijn dan iets hoger.
Als je digitaal hebt ingeschreven dan kun je je borstnummer vrijdag 10 juni afhalen vanaf 14.00 uur in de Roskam op Het Plein. Probeer op tijd te komen omdat het druk kan zijn.

SAMEN EEN FEESTJE MAKEN, WEL ZO GEZELLIG Als je op de site kijkt van de Loop door Houten kun je zien of en welke route er langs je huis komt. Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als je de lopers aanmoedigt; een feestje bouwt met je buren; een grappig spandoek ophangt.

MUZIEK LANGS DE ROUTE Op een drietal plaatsen zal er een dj muziek draaien langs de route. Er mag meegezongen worden. Ook staat er op Castellum een salsa band die er zeker voor zal zorgen dat er gedanst kan worden.

DE LOOP DOOR HOUTEN WEG Je dacht dat je aan het Stationserf en de Loerikseweg woonde. Dat klopt natuurlijk maar op vrijdag 10 juni wordt de laatste 700 meter omgedoopt tot ‘Loop door Houten weg’. Alle bewoners aan deze weg krijgen nog een bericht in de bus.

PARCOURSVERKENNING Op dinsdag 7 juni gaat men samen hardlopend het parcours verkennen. Om 18.30 uur doet men dat voor de kinderen van de basisschool. Om 19.00 uur gaat men de ronde van de 5 kilometer lopen. Deze verkenningen zijn gratis en worden begeleid door een looptrainer. Start op Het Plein in Het Oude Dorp. 

Verdere info: www.loopdoorhouten.nl

advertentie