Afbeelding
Kees van der Meer
De Specialist

In topvorm het najaar in

16 september 2020 om 07:05 Advertorial_1

HOUTEN Heb je vanwege een blessure even niet kunnen sporten? En wil je graag weer aan de slag om fitter, sterker of slanker te worden? Jouw Topvorm begeleid je naar een blessurevrij en krachtig lijf. In drie stappen kom je van je klacht afJe start met trainen en tenslotte kom je in topvorm. Uniek en onder één dak.  

Tommy van Hees is behandelaar en personal trainer bij Jouw Topvorm. Hij werkt volgens de methode van Mylogenics: ,,De behandelingen werken snel en effectief bij alle spier gerelateerde klachten, ook bij lage rugklachten.” Deze vernieuwende behandelmethode garandeert snel resultaat. Binnen twee behandelingen is je pijnklacht vaak al met 30% tot 50% verminderd.

KLACHTENVRIJ De eerste stap naar een fit lijf is het oplossen van je klacht. Als je de pijn niet vooraf oplost, heb je kans dat de klachten verergeren door het sporten. Tommy behandelt klachten aan rug-, nek- en schouder, maar ook aan knie, ellenboog of enkel. Heb je een blessure aan hamstring of shin splints? Ook dan kun je bij Tommy terecht.

De behandeling start met een aantal spiertesten: ,,Naast het stellen van een diagnose tijdens het eerste consult, start ik meteen met behandelen. Dan merk je meteen effect vanaf het eerste moment”, aldus Tommy. Dat is het voordeel van Mylogenics, want binnen drie tot vijf behandelingen is je pijnklacht dusdanig verminderd dat je kunt gaan werken aan belastbaarheid.

BELASTBAARHEID Naast een professionele behandelruimte beschikt Jouw Topvorm over een personal training studio. Tommy: ,,Hier werken we aan de belastbaarheid van het lichaam nadat iemand pijnvrij is. Om klachtenvrij te blijven, adviseer ik om dit te trainen.” De begeleiding van Tommy is essentieel om de juiste houding aan te leren en de basis van krachttraining onder de knie te krijgen.

KOM IN TOPVORM De derde stap nadat je klacht is opgelost en je weer belastbaar bent, is om in topvorm te komen. Samen met Tommy werk je aan je doelen in een individueel traject. Dit kan zijn het opbouwen van conditie, maar ook afslanken en fitter worden.

De eerste vier weken train je twee keer in de week onder begeleiding. Hierna kun je zelfstandig doortrainen thuis of in de sportschool. Of je kunt in een traject van 3, 6 of 12 maanden kiezen om één of meerdere keren per week te blijven trainen met Tommy. Daarbij is het mogelijk om bijvoorbeeld één keer per week op afspraak te trainen en om het trainings- en eventuele voedingsschema voor de komende week door te nemen. En de andere trainingen thuis of in de sportschool te doen.

GRATIS PIJNCHECK Op jouwtopvorm.nl kun je je aanmelden voor een gratis pijncheck. Binnen 15 minuten weet je de mogelijke oorzaak van je pijn of klacht én of Tommy je hier van af kan helpen. Interesse? Meld je snel aan.

Jouw Topvorm
Kruisboog 34
3994 AE HOUTEN

06 – 130 75 917
info@jouwtopvorm.nl
www.jouwtopvorm.nl

advertentie
advertentie