Wendy van 't Veld
Wendy van 't Veld Karin Tim

Wendy’ s Hairstyling

5 augustus 2020 om 13:18 Nieuws

Kapsalon bestaat één jaar

Houten Eén jaar geleden opende de Houtense Wendy van ‘t Veld, haar eigen dames en heren kapsalon Wendy’s Hairstyling in het Oude Dorp in Houten. Ze is gespecialiseerd in haarkleuring.Wendy: ,,Mijn doel is dat alle klanten tevreden de deur uitgaan en daar zal ik alles aan doen. Ik luister vooral naar wat de klant wil en vraag door, zodat ik een eenduidig resultaat hoor.” Ze vindt het belangrijk om een goed advies te geven. ,,Van klanten hoor ik dat ze de één-op-één-aandacht en de rust fijn vinden. Klanten waarderen het ook dat ze elke keer door mij geholpen worden, want het is een eenmanszaak.”

 door Karin Tim-Mijland

COLOURSPECIALISTE Wendy heeft vaktechnische knipkwaliteiten en is op de hoogte van de nieuwste trends, zoals balayage (een manier van verven) en highlights. Bovendien is ze colourspecialiste. ,,Ik ben gespecialiseerd in verven van grijs haar. Ik meng meerdere kleuren zodat ik de mooiste resultaten kan behalen, kijk naar welke kleur en type huid iemand heeft en pas de kleur haarverf daarop aan. Ik wil dat elke klant met een goed gevoel de deur uitgaat.”

SALON Veel klanten vragen aan haar hoe haar eigen salon bevalt. ,,In het begin was het best spannend, je moet het opbouwen.” Door mond op mondreclame breidde haar klantenkring snel uit. Een half jaar later moest ze vanwege de coronacrisis tot haar spijt de kapperszaak verplicht acht weken sluiten. Daarna werkte ze zes dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat om al haar klanten te knippen. ,,Ik heb veel uren gewerkt om zoveel mogelijk klanten aan te nemen.” Wendy is trots op hoe het nu gaat met de salon.

De prijs voor knippen is €20,50 voor heren en € 21,00 voor dames. Beide prijzen zijn exclusief wassen en/of modelleren.

In haar salon heeft ze 100 % veganistische producten van het Zweedse merk Maria Nila, die zijn bovendien vrij van parabenen en sulfaten.

Wendy werkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Reserveren voor een behandeling kan online op www.wendyshairstylinghouten.nl. Voor haar zaak staat een stoplicht om aan te geven hoe druk het binnen is. Staat het licht op groen, dan wordt een klant snel geholpen. Staat het op oranje, dan is het mogelijk vol. ,,Het stoplicht staat nooit op rood, want mensen zijn altijd welkom om een vraag te stellen of een afspraak te maken.”

Op 6 augustus bestaat de salon één jaar. Wendy trakteert haar klanten dan op een gebakje tijdens een behandeling.

Wendy’s Hairstyling
Herenweg 4 in Houten,
T: 030-63 36 040

advertentie
advertentie