De hele technische staf voor de Herenselectie
De hele technische staf voor de Herenselectie The Dome/Handbal Houten

Houten klaar voor de toekomst met nieuwe staf

14 mei 2020 om 15:50 Overig

HOUTEN Handbal Houten heeft de technische staf voor de Herenselectie van komend seizoen rond. Freek Gielen is trainer/coach voor Houten 1, de vorige week aangestelde Remco Dörr heeft die rol voor Houten 2. Gielen en Dörr zullen de training van de selectieteams samen verzorgen, daarbij geassisteerd door Houtenaar Marc Hogerhorst.

Dit technische team staat gezamenlijk voor een grote uitdaging. Gielen licht toe: ,,Er heeft een complete aardverschuiving plaatsgevonden in de selectie van Handbal Houten. Een flinke groep ervaren spelers is vertrokken, aan de andere kant is er vanuit de jeugd een talentvolle groep jongens overgekomen. Aan ons de schone taak om te bouwen aan een nieuwe ploeg die op termijn bovenin mee kan draaien in de Eredivisie. En is de Eredivisie nog net een stapje te hoog voor een speler, dan kan hij al veel nuttige ervaring opdoen in de Eerste Divisie bij Houten 2. Dörr, Hogerhorst en ik zullen daarom veel samen optrekken.

Gelukkig staan wij hier niet alleen voor. Ik ben heel trots met de specialisten die we in huis (gehaald) hebben: Michael Groen zal weer de rol op zich nemen van strength and conditioning trainer en de keepers krijgen weer hun specifieke training van Kees van der Post. Daarnaast is er de professionele en enthousiaste ondersteuning van Joyce van Ommen (fysiotherapeut), Ben Gabriel (teammanager HS1) en Rita Teeuwissen (teammanager HS2). Dat is zeker niet vanzelfsprekend. Een aantal van hen woont niet naast de deur. Nee, ik ben heel erg blij dat deze mensen ervoor gekozen hebben om bij Houten aan de slag te gaan. Hopelijk kunnen we snel beginnen, want we hebben er allemaal enorm veel zin!”

 Ook Stichting Tophandbal Houten is erg blij met de staf: ,,Deze professionele staf is precies wat deze jonge enthousiaste spelersgroep nodig heeft. Zij halen er plezier uit en zijn in staat om jonge gasten te laten groeien. Met hen zijn wij klaar voor de toekomst!”

advertentie
advertentie