Afbeelding
Loetje

Eindelijk kan het; biefstuk eten bij Loetje in Houten!

Zakelijk

HOUTEN Door de lockdown werd de opening met ruim een maand uitgesteld, maar dit weekend is het zo verLoetje opende haar nieuwste restaurant in Houten en eindelijk kan er worden genoten van de lekkerste ossenhaasbiefstuk, de warme gastvrijheid van het personeel en de gezellige sfeer van het restaurant. 

De inmiddels 27e locatie voor Loetje, aan de rand van Houten is gevestigd in de mooie monumentale dorpsboerderij aan Koedijk 1. In 2018 werd de locatie al volledig verbouwd voor de komst van restaurant Kees en nu neemt, na opnieuw een kleine verbouwing en sfeervolle make-over, Loetje het stokje over. Het interieur heeft naar eigen zeggen het ‘Loetje sausje’ gekregen. Ook de keuken werd opnieuw ingedeeld en voorzien van hoogstaande apparatuur om alle gerechten zo optimaal mogelijk te kunnen bereiden.


ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN
De sfeervolle zitjes en de grote bar, zorgen ervoor dat je er gemakkelijk een hele avond comfortabel kan doorbrengen. Maar ook voor een snelle zakenlunch of borrel ben je aan het juiste adres bij Loetje Houten. De kleinere zalen zijn geschikt voor besloten gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Er is van alles mogelijk.

CEO Sandra van Halderen: ,,Wat Loetje zo bijzonder maakt is dat het écht een laagdrempelig restaurant is. Maar wel met topservice en topkwaliteit. We willen dat iedereen hier makkelijk binnenloopt en zich welkom voelt. Of je nu met je hele familie feestelijk komt dineren of langskomt voor een snelle zakenlunch. Elke gast moet vertrekken met een lach op het gezicht en daar werken we hard voor.”


PASSIE EN AANDACHT Ondanks de uitdagingen waar de horecabranche mee te maken heeft sinds de coronacrisis, is Houten niet de enige locatie die Loetje in 2022 zal gaan openen. Ook in Den Haag (Binckhorst), Zwolle, Reeuwijk en Vught worden nog voor de zomer nieuwe restaurants geopend. En daarmee blijft Loetje hard werken aan de beoogde groei. Van Halderen: ,,Dat doen we dagelijks met veel aandacht en passie. Iedere Loetje is uniek en wordt met dezelfde zorg opgebouwd en begeleid. Met oog voor de omgeving, een optimale beleving voor onze gasten én natuurlijk de hoge kwaliteit van onze lekkere gerechten.”

Sandra vervolgt: ,,Ons team, onder leiding van doorgewinterde Loetje toppers, is er klaar voor en kijkt er enorm naar uit om onze gasten in Houten te mogen verwelkomen. Nieuwe collega’s werven tijdens een lockdown is best een uitdaging dus we zijn nog op zoek naar de laatste aanvulling op ons enthousiaste team. Heb je een groot horecahart en zin om mee te bouwen aan het succes van deze prachtige locatie, dan ben je van harte welkom!”

OVER LOETJE  Zeg je Loetje, dat zeg je biefstuk. Geserveerd in échte Loetje jus, met frites en wit brood, op een no-nonsense wijze. Maar ook een smakelijke (vega) burger of pokébowl is Loetje niet vreemd. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot een reeks succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met stuk voor stuk nog steeds datzelfde warme Loetje DNA.

Loetje Houten is vanaf 28 januari geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Voor een tafel in het restaurant kan een reservering worden gemaakt op loetje.nl, maar ook zonder reservering kun je bij Loetje binnenlopen en gezellig aanschuiven.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie