Impressie van het nieuwe gebouw aan de Rondhoeve in Houten
Impressie van het nieuwe gebouw aan de Rondhoeve in Houten Nederwoon

65 woonklare appartementen aan de Randhoeve Houten gereed in april 2022

Wonen

HOUTEN In april 2022 komen 65 studio’s en appartementen (circa 27 m2 tot 55 m2) beschikbaar aan de Randhoeve 225 in Houten. Aannemer Nieuwenhuizen Daandels legt momenteel de laatste hand aan het complex dat bestaat uit compacte studio’s (sociale huur - tot € 716,- en huurtoeslag mogelijk - en middenhuur) en tweekamer appartementen (middenhuur) in het centrum van Houten. Verhuurder Rob Noort van NederWoon: ,,De appartementen liggen naast station Houten, in 10 minuten sta je van deze locatie op Utrecht Centraal.”

Bijzonder is het hoge niveau van afwerking van de studio’s en appartementen, die zijn gebouwd in een voormalig kantoorgebouw. ,,Alle woningen zijn compleet woonklaar en voorzien van een hoogglans witte keuken met inbouwapparatuur, badkamer met groot tegelwerk, LED inbouwspots, wandafwerking en inbetween gordijnen. Je kunt er zo intrekken en hoeft dus niet te schilderen of een vloer te leggen. De verhuurder heeft de investering in de binnenafwerking al gedaan” aldus Noort. ,,De middenhuurappartementen hebben een vaatwasser en inbouwapparatuur van Siemens.” Het complex, dat zeer fraai onder architectuur is verbouwd en opgetopt, heeft een strakke uitstraling en is voorzien van een flink aantal mooie balkons en terrassen. Het gebouw wordt voorzien van onder andere een BringMe Box - waar bewoners hun pakketjes kunnen laten bezorgen - een lift en videointercom. ,,De studio’s worden voorzien van een bedkast, waardoor je de ruimte in de woning zo goed mogelijk kunt benutten.”

Als doelgroep van de woningen ziet Noort starters en ‘young professionals’: ,,Een mooi, nieuw, energiezuinig appartement. Vlakbij het openbaar vervoer en alle voorzieningen zoals winkels en horeca. Volledig afgewerkt zodat je niet hoeft te klussen of te investeren in de afwerking. We hebben meer van dit soort appartementen en deze zijn geliefd bij starters, die van huis uit gewend zijn aan luxe en comfort. Maar ook ouderen weten ons te vinden.”

Oplevering van het gebouw is gepland voor april 2022. Huurprijzen zijn tussen de € 716,- en € 1025,- per maand. Inschrijven voor Randhoeve Houten kan via www.nederwoon.nl, voor meer informatie is het e-mailadres randhoeve@nederwoon.nl beschikbaar.

advertentie