Afbeelding
Hi Gain Guitars

Hi Gain Guitars stopt ermee!

Zakelijk

HOUTEN  ,,De Beste gitaarwinkel van Midden-Nederland is er klaar mee”, aldus Marijke Leidelmeijer  van Hi Gain Guitars.  Hi Gain Guitars in Houten kan met 500m2 geen kleine winkel genoemd worden.

Al 10 jaar helpt deze bas- en gitaarspeciaalzaak de klanten met hoge kwaliteit instrumenten, gedegen service, oefenruimtes en muziekles. In deze jaren hebben ze een zeer goede reputatie opgebouwd en zijn ze welbekend bij de Nederlandse muzikanten en gitaarliefhebbers.

Helaas moeten ze ermee stoppen. ,,Er is geen buffer meer. 2 jaar lang hebben we het deksel op ons neus gehad. Onze branche is niet echt geschikt voor Click en Collect. Het is het belangrijk om instrumenten te voelen en naar de winkel te gaan. Het is immers een houtproduct en elk instrument is anders, dat weet de gitaarliefhebber ook.

Het overheidsbeleid heeft laten zien, dat ze geen oog heeft voor hardwerkende ondernemers, maar voor de uitzonderingen. Er waren meer mogelijkheden, waaronder 2G en klanten per winkeloppervlakte. Zoals vele mkb ondernemingen, hebben we geen gebruik kunnen maken van de laatste steunpakketten. Het is een wassen neus.

We hebben de klant en kwaliteit altijd op de eerste plaats gezet, maar op deze manier houden we het niet vol. Dit alles heeft ervoor gezocht dat we na 10 mooie jaren hebben besloten om te stoppen met Hi Gain Guitars’”, aldus Leidelmeijer.

Partner en mede-ondernemer Aad van Holsteijn zal onder andere gitaaronderhoud blijven doen onder de naam AadtotZ Gitaarservice.

Natuurlijk komt er een opheffingsuitverkoop. De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het adres is Lange Schaft 9a, Houten

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie