De samenwerkingspartners: vlnr: 
Zittend: Tomas van den Berg, directeur De Langen en van den Berg, Batian Nieuwerth, directeur-bestuurder Viveste, Menno Schapendonk, directeur Sustay
Frank Pieper, directeur Sustay
Jeroen Jeukens, directeur Jansen Bouwontwikkeling.
Staand: Amanda Vianen, manager Vastgoed Viveste
Henry Kluin, projectmanager Viveste, Mattthijs Aalders, locatiemanager Viveste Houten
Arnold Nieuwendijk,rojectemanager Sustay, Marco Leenders, projectmanager Jansen Bouwontwikkeling
Marco de Boer, VBTM advocaten
Sander Bos, Coordinator Ontwikkelmanagement Viveste
Kevwe Scott-Emuakpor, projectmanager Sustay
De samenwerkingspartners: vlnr: Zittend: Tomas van den Berg, directeur De Langen en van den Berg, Batian Nieuwerth, directeur-bestuurder Viveste, Menno Schapendonk, directeur Sustay Frank Pieper, directeur Sustay Jeroen Jeukens, directeur Jansen Bouwontwikkeling. Staand: Amanda Vianen, manager Vastgoed Viveste Henry Kluin, projectmanager Viveste, Mattthijs Aalders, locatiemanager Viveste Houten Arnold Nieuwendijk,rojectemanager Sustay, Marco Leenders, projectmanager Jansen Bouwontwikkeling Marco de Boer, VBTM advocaten Sander Bos, Coordinator Ontwikkelmanagement Viveste Kevwe Scott-Emuakpor, projectmanager Sustay Viveste

Bouw 116 huurappartementen in het sociale segment in Houten

4 juli 2020 om 15:51 Wonen

HOUTEN Woningbouwontwikkelaar Sustay, aannemingsbedrijf De Langen en Van den Berg, Jansen Bouwontwikkeling B.V. en Viveste realiseren samen 116 huurappartementen in het sociale segment. Op 30 juni vond hiervoor de ondertekening plaats.

Het betreft 24 appartementen voor de oudere doelgroep door Woningbouwontwikkelaar Sustay, aannemingsbedrijf De Langen en Van den Berg en 92 twee- en driekamerappartementen voor verschillende doelgroepen door Jansen Bouwontwikkeling B.V. Deze appartementen zijn onderdeel van een tweetal woongebouwen op twee bouwlocaties in Houten.

PROJECT EIKENHOUT Project Eikenhout waarin de 24 huurappartementen, voor de oudere doelgroep, worden gerealiseerd gaat van start in september 2020. Op 30 juni heeft Viveste hiervoor de turnkeyovereenkomst met aannemingsbedrijf De Langen en Van den Berg en de koopovereenkomst met Woningbouwontwikkelaar Sustay getekend. Dit project is onderdeel van een woongebouw van 80 energiezuinige appartementen die variëren tussen de 50 en de 75 m2. Het gebouw telt verder 26 koop- en 30 vrije sector huurappartementen. Ook laatstgenoemde appartementen zijn bestemd voor ouderen. Dat wil zeggen dat zij voorrang krijgen bij de woningtoewijzing.

DE KIEM VAN HOUTEN In dit woongebouw worden 92 twee- en driekamerwoningen gerealiseerd in het sociale segment. De appartementen zijn bestemd voor verschillende doelgroepen. Start bouw vindt vermoedelijk plaats in het tweede kwartaal van 2021. Op 30 juni 2020 is de koopovereenkomst tussen ontwikkelaar Jansen Bouwontwikkeling B.V. uit Wijchen getekend en Viveste getekend. Vervolgstap is een passende aannemer te selecteren en te contracteren die het project kan uitvoeren. Er worden energiezuinige appartementen gerealiseerd voorzien van zonnepanelen en warmtepompen, die ook in staat zijn, in enige mate, te koelen. De appartementen variëren tussen de 60 en 80 m2.

Doordat beide projecten worden voorzien van een innovatief energieconcept hebben bewoners lagere woonlasten en maximaal comfort.


BELANGSTELLENDEN Belangstellenden kunnen te zijner tijd via de website van woningnet regio Utrecht reageren. Hiervoor is een inschrijving als woningzoekende nodig. Voor meer informatie over deze bouwprojecten kunt u binnenkort ook terecht op de website www.viveste.nl

advertentie
advertentie