Afbeelding
85 jaar AH Oude Dorp

Maak je album ‘Groeten uit Houten’ compleet

21 oktober 2020 om 08:26 Winkels

HOUTEN Albert Heijn Oude Dorp deelt aankomende zondag 25 oktober de laatste historische plaatjes uit voor het album ‘Groeten uit Houten’. Met alle 216 plaatjes bij elkaar krijg je een inkijkje in de geschiedenis van Houten. Heb je je album nog niet compleet? Vrijwilligers van de Historische Kring tussen Rijn en Lek organiseren samen met AH Oude Dorp een coronaproof ruilactie.

Maar liefst 950.000 plaatjes zijn er gedrukt voor deze unieke actie ter ere van het 85-jarig bestaan van familiebedrijf Steenman. Martijn Steenman van AH Oude Dorp is blij verrast door de impact van de actie: ,,Het is meer dan een spaaractie, het is een sociale happening geworden. Jong en oud zijn samen aan het sparen om hun album compleet te krijgen.” Martijn gunt iedereen een compleet album en samen met de vrijwilligers van de Historische Kring tussen Rijn en Lek is een ruilactie opgezet die voldoet aan de huidige corona regels.

SPELREGELS Hoe kun je meedoen? In de winkel is een ruilformulier verkrijgbaar. Daarop vul je de nummers in van de plaatjes die je nodig hebt, inclusief je naam en telefoonnummer. Doe de lijst in een afgesloten envelop. De plaatjes die je zelf over hebt, stop je in de envelop. Lever minimaal hetzelfde aantal plaatjes in als dat je zelf nodig hebt. Bijvoorbeeld: je mist 10 plaatjes en je hebt 10 plaatjes dubbel. Stop dan je 10 dubbele kaartjes in de envelop. Heb je meer kaartjes over? Lever ze in om zoveel mogelijk mensen te helpen hun album vol te krijgen. De envelop met de lijst en je kaartjes lever je uiterlijk 4 november 2020 in de speciale ton bij de servicebalie van AH Oude Dorp.

OPHALEN Zaterdag 7 november tussen 10.00 en 16.00 uur of woensdag 11 november tussen 19.00 en 20.30 uur kun je jouw envelop met missende kaartjes ophalen bij het Oude Station (Stationserf 97 in Houten). Volg tijdens het ophalen de regels op die op dat moment gelden in verband met corona.

GOED DOEL Van alle plaatjes die overblijven worden albums compleet gemaakt voor bewoners van Het Houtens Erf, Hospice Kromme Rijnstreek, Het Haltna Huis en de Loericker Stee. Als je plaatjes over hebt en je hebt je album compleet, levert deze dan in voor het goede doel in een afgesloten envelop in de daarvoor bestemde ton die bij de servicebalie van AH Oude Dorp staat.

MOKKEN De actie krijgt een origineel vervolg. Je kunt gaan sparen voor 8 verschillende mokken met afbeeldingen van Houten erop. ,,We blijven nog even in historisch Houten met de mokken”, zegt Martijn. Met deze actie wil AH Oude Dorp al haar klanten bedanken. ,,Wij vinden het belangrijk als echt Houtens bedrijf om de inwoners die ons al jaren trouw bezoeken te laten weten dat we dat waarderen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie