Het nieuwe gebouw van De Munt staat in Houten.
Het nieuwe gebouw van De Munt staat in Houten. Lex Bruil

Houten Natuurlijk: wees creatief

24 augustus 2020 om 09:07 Kunst

HOUTEN De fotowedstrijd die fotoclub Perspektief heeft georganiseerd voor alle Houtenaren, levert al veel mooie plaatjes op. Veelal hebben deze betrekking op de natuur in Houten. Het thema kan echter heel breed worden gezien. ‘Natuurlijk’ staat ook voor werkelijk, eenvoudig, logisch, levensecht, fysiek of vanzelfsprekend. Kortom alles wat je in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy en de buitengebieden treft, is te fotograferen op een ludieke of creatieve manier.

Foto’s inzenden kan tot en met 31 oktober naar fotowedstrijd@fotoclubperspektief.nl onder vermelding van voornaam en achternaam, leeftijd en telefoonnummer. Het wedstrijdreglement staat op www.fotoclubperspektief.nl De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het jubileumweekend op 12 en 13 december. Extra is de publieksprijs waarbij het publiek kiest voor hun favoriete foto. De prijzen bestaan uit een individuele workshop voor de 1e prijswinnaars en grootformaat professionele fotoafdrukken voor alle prijswinnaars.

Er zijn drie leeftijdscategorieën: van 6 tot 12 jaar, van 12 tot 21 jaar, en 21 jaar en ouder. De prijswinnende foto’s worden gepubliceerd.

Fotoclub Perspektief bestaat dit jaar 25 jaar. Reden voor een feestje. In deze coronatijd anders dan anders. Het belangrijkste onderdeel van de viering in 2020 is daarom deze fotowedstrijd, lees hier

advertentie
advertentie