Marian Aanen en Raymund Peters, mede initiatiefnemers Natúúrlijk Houten
Marian Aanen en Raymund Peters, mede initiatiefnemers Natúúrlijk Houten Archief BDU Media/Annette Stolk-de Vries

Kandidaten NatúúrlijkHouten

25 januari 2022 om 07:49 Politiek

HOUTEN NatúúrlijkHouten neemt met een mooie lijst van 24 kandidaten deel aan de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart. Tijdens de online ledenvergadering op 22 januari, hebben de leden van NatúúrlijkHouten deze lijst vastgesteld.

Partijvoorzitter Hans Bruning: ,,We zijn trots op deze evenwichtige lijst van betrokken vrouwen en mannen, jongeren en ouderen, met veel deskundigheid en ervaring.”
De voorbereidingscommissie voerde diverse gesprekken met alle kandidaten. Dat levert een lijst op met betrokken Houtense inwoners met achtergronden als zelfstandige, ondernemer, overheids-, zorg- of onderwijsfunctionaris of het bedrijfsleven. Expertises als sociaal beleid, ruimtelijke ordening, volksgezondheid, duurzaamheid en woningbouw zijn goed vertegenwoordigd om het nieuwe politieke geluid in Houten te laten horen.

Marian Aanen (van de voormalige groep Aanen, nu NatúúrlijkHouten) wordt lijsttrekker. Aanen: ,,Ik vind het eervol de kopvrouw van dit mooie team te zijn. We gaan voor een goed resultaat! De campagne met deze kandidaten gaat beginnen. En op de achtergrond vele tientallen partijleden die de campagne en het werk van onze nieuwe fractie gaan ondersteunen.”

De top 10 van de kandidaten lijst NatúúrlijkHouten: Marian Aanen, Wijnand Jonkers, Renate Lambermont, Jolanda Wijsmuller, Tijm Corporaal, Bas Castelijns, Stefan Homma, Linda Flipse, Jan Hoogenraad, Bert Godschalk. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie