Future Citizens 3
Future Citizens 3 Aan de Slinger

Future Citizens, theatrale meet & greet

Podiumkunsten

HOUTEN Er is weer een nieuwe editie van Future Citizens! Georganiseerd door New Dutch Connections en Aan de Slinger op maandag 27 juni om 19.30 uur. Tijdens de voorstelling wordt door acteurs een inspirerend verhaal verteld van vlucht tot inburgering. Daarna doet een aantal nieuwkomers hun pitch op het podium. Zij hebben huis en haard achter zich gelaten en daarmee ook hun zakelijke- en privénetwerk. En dat is nu net wat je nodig hebt voor een succesvolle inburgering. Op www.aandeslinger.nl bekijk je een aftermovie van de vorige editie. Een must voor werkgevers en iedereen die met de nieuwe Inburgeringswet werkt. 

MARC VAN VUGHT MEETS JAC BICO Gitaarliefhebbers opgelet! De Houtense gitarist, componist en Edison Award-winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Met zijn serie Marc Meets nodigt hij iedereen uit in zijn ‘theaterhuiskamer’ en stelt zijn muzikale vrienden aan je voor. Op zaterdag 18 juni om 20.30 uur speelt Marc samen met Jac Bico. De gitarist van The Analogues, dé Nederlandse The Beatles-tributeband. Verwacht deze avond gitaarsolo’s van zowel Marc als Jac, maar ook prachtig samenspel. Houd je van The Beatles? Marc van Vugt of Jac Bico? Kom genieten van een mooie avond.

BUITENBIOSCOOP: RIDERS OF JUSTICE Beroepsmilitair Markus (Mads Mikkelsen) moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Samen met zijn excentrieke collega Lennart en maat Emmenthaler heeft hij geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ook voor Markus wordt duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en de missie leidt tot resultaten. Al zijn het misschien niet de gewenste... Te zien op vrijdag 17 juni, 22.30 uur.

Verder in onze buitenbioscoop: Mijn Vader is een Vliegtuig (24 juni), Supernova (1 juli) en Nomadland (8 juli).  In de bioscoop binnen: Delicieux (28 en 29 juni). 

START KAARTVERKOOP 15 JUNI 12.00 UUR Op woensdag 15 juni om 12.00 uur start de reguliere verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 22-23. Het programma is één groot feest: van cabaret en dans naar film en toneel en alles daar tussenin. Mis het niet! Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor Future Citizens op maandag 27 juni om 19.30 uur. Wil je hier graag naar toe, mail dan voor woensdag 22 juni onder vermelding van ‘Citizens’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. 

advertentie