Future Citizens
Future Citizens Future Citizens

De aankomende zomermaanden bekijk je films binnen én buiten

17 mei 2022 om 15:16 Overig

HOUTEN Het nieuwe filmaanbod van juni en juli staat op onze website. We verheugen ons al op de buitenbioscoop, waarvan de eerste film Druk op vrijdag 3 juni om 22.30 uur te zien is op ons knusse theaterplein. Er zijn 100 zitplekken beschikbaar met vrije plaatskeuze, dus wees er snel bij. En onze bar binnen is natuurlijk geopend! Maar het filmprogramma binnen draait ook door. Zo bekijk je de pareltjes L’événement (31 mei en 1 juni), New Order (7 en 8 juni), Mothering Sunday (14 en 15 juni), El Buen Patrón (21 en 22 juni) en Delicieux (28 en 29 juni) bij ons op het witte doek. In mei zie je nog Flee (18 mei), The Lost Leonardo (24 en 25 mei) en de volgende twee films:

Nobody Has to Know Phil, een Waalse man op een afgelegen Schots eiland, worstelt na een hersenbloeding met geheugenverlies. Millie, de dochter van zijn baas, helpt hem weer aan zijn eigen leven te wennen. Ze vertelt hem waar hij vandaan komt én dat ze een geheime verhouding hadden. Het is voorzichtig aftasten, maar oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde? Te zien op 19 en 20 mei om 20.30 uur en 22 mei om 14.00 uur.

Downton Abbey: A New Era Heeft deze film nog een introductie nodig? De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug! De nieuwe cast bestaat uit o.a. Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Academy Award-winnaar Julian Fellowes. De film wordt geregisseerd door Simon Curtis. Te zien op 26 en 27 mei om 20.30 uur en 29 mei om 14.00 uur.

Ga voor het complete filmoverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.

Future Citizens: theatrale meet & greet voor werkgevers, nieuwkomers én theaterpubliek Op maandag 23 mei om 19.30 uur organiseert New Dutch Connections weer samen met Aan de Slinger Future Citizens. Een theatrale meet & greet die lokale werkgevers, nieuwkomers en theaterpubliek samenbrengt. Er worden inspirerende verhalen verteld van vluchtelingen, omlijst met muziek. Hierbij staan hun integratie-ervaringen centraal en zo kunnen ondernemers en inwoners nieuwkomers helpen om hun netwerk te vergroten. Een must-go voor iedereen die met de nieuwe Inburgeringswet werkt. Op www.aandeslinger.nl bestel je tickets en vind je een aftermovie van de vorige editie om een indruk te krijgen. Lees hier (...) meer over dit project. 

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor Future Citizens.  Wil je hier graag naar toe, mail dan voor donderdag 19 mei 16.00 uur  onder vermelding van ‘Citizens’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie
advertentie