De Speld Theater
De Speld Theater De Speld

De Speld Theater: Black Mirror meets Monty Python

Podiumkunsten

HOUTEN Het satirische online nieuwsplatform De Speld heeft het eerste theaterscript ooit geschreven met een algoritme. Hoe dat er op het toneel uitziet? Kom het bekijken op zaterdag 4 juni om 20.15 uur. De Speld Theater is cabaret, theater en braintainment in één. De Theaterkrant over de voorstelling: ‘De Speld heeft een talent om met absurditeit tegelijkertijd te verontrusten én te vermaken. Een vreemde fictieve situatie heeft plotseling een rake gelijkenis met de werkelijkheid.’ Of Trouw: ‘Spot-on satire zoals we van De Speld gewend zijn. Lekker vet geparodieerd.’

THE KIK HERTAALT EUROVISIE Met een gekleurde bril kijkt zanger Dave von Raven van de Rotterdams-Tilburgse band The Kik naar de wereld. Voor hun voorstelling op woensdag 15 juni, 20.15 uur, hebben ze oude en nieuwe songfestivalhits hertaald naar het Nederlands. Natuurlijk uitgevoerd op de voor hen volstrekt eigen wijze. Verwacht Abba, France Gall, The Common Linnets, Bucks Fizz en meer. Plus lekker veel ongein in de show.

Meer muziek in Aan de Slinger: Spinvis op vrijdag 13 mei om 20.15 uur en Marc Meets Jac Bico op zaterdag 18 juni om 20.30 uur.

BUITENBIOSCOOP AAN DE SLINGER De buitenbioscoop is terug! Van juni tot en met september bekijk je de filmtoppers van het seizoen in het donker op ons beschutte theaterplein. In juni staan Druk (3 juni), The Worst Person in the World (10 juni), Riders of Justice (17 juni) en Mijn Vader is een Vliegtuig (24 juni) op het programma. De films starten in juni en juli om 22.30 uur. Er zijn 100 zitplaatsen beschikbaar. De bar binnen is geopend. Meer informatie en tickets vind je hier: www.aandeslinger.nl.

Ook binnen is er natuurlijk een mooi programma met: Ennio (17 mei), Flee (18 mei), Nobody Has to Know (19, 20, 22 mei), The Lost Leonardo (24, 25 mei), Downton Abbey (26, 27, 29 mei).

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor De Speld Theater op zaterdag 4 juni. Wil je hier graag naar toe, mail dan voor maandag 16 mei 12 uur onder vermelding van ‘Speld’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

De Speld Theater
advertentie