Firma Dochters & Zonen
Firma Dochters & Zonen Firma Dochters & Zonen

Aan de Slinger presenteert Firma Dochters & Zonen

18 november 2020 om 11:30 Podiumkunsten

HOUTEN Eens in de paar jaar presenteert Aan de Slinger een eigen productie. Eerder waren ‘Hartje Houten’ (2014) en ‘Bureau Houten’ (2016) te zien. Dit jaar maakt Aan de Slinger met een team van professionals en een grote groep Houtense jongeren de belevenisvoorstelling: Firma Dochters & Zonen. Een theaterproductie in het teken van klimaatverandering en duurzaamheid. 

Van vr 18 t/m wo 23 december vinden de voorstellingen van Firma Dochters & Zonen in Aan de Slinger plaats. Maar liefst 26 Houtense jongeren werken aan deze avontuurlijke theaterproductie. De productie is anders dan anders; het is een belevenisvoorstelling met installatie- en performance elementen in en om de theaterzaal van Aan de Slinger, uiteraard coronaproof. Firma Dochters & Zonen gaat over duurzaamheid, een onderwerp wat jongeren aan het hart gaat. Het wordt een spannende, grappige en verrassende voorstelling. Met spel, muziek en bijzondere effecten vertellen de jongeren hun verhaal over een groene toekomst. De kaartverkoop is gestart. Meer info en tickets zie www.aandeslinger.nl


FILMPROGRAMMA Het programma voor de komende twee weken: ‘Antoinette dans les Cévennes’ op do 19 en vr 20 nov. Een zonnige, Franse komedie met een glansrol voor Laure Calamy (’Dix Pour Cent’). In de prachtige bergen komt Antoinette zichzelf tegen. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk. Op di 24 en wo 25 nov draait de Nederlandse film ‘De Vogelwachter’. Een komedie/dramafilm met Freek de Jonge in de hoofdrol uit het filmprogramma van het Nederlands Film Festival 2020. De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde. ‘Love Sarah’ op di 1 en wo 2 december. Het is een Engelse feelgood film vol kleurrijk gebak van over de hele wereld. Films draaien geheel coronaproof. De Kleine Zaal biedt plek aan 28 bezoekers en iedereen zit op voldoende afstand van elkaar. Meer info en tickets voor de films: www.aandeslinger.nl

MARC MEETS JACO BENCKHUIJSEN EN JOOST LIJBAART - MAN IN HET WILD Op za 21 november speelt de Houtense gitarist Marc van Vugt maakt samen met pianist en avonturier Jaco Benckhuijsen en drummer Joost Lijbaart (Yuri Honing Trio) een visuele concertversie van het boek ‘Man in het Wild’. Dit waargebeurde boek over zeekayaktochten aan de rafelranden van de wereld is geschreven door Jaco Benckhuijsen. Een bijzondere avond met muziek en avontuur!

WIN GRATIS KAARTEN ‘t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film ‘De Vogelwachter’ op woensdag 25 november 20.30 uur.  Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor dinsdag 24 november 12 uur onder vermelding van ‘Vogelwachter’ naar houtensnieuws@bdu.nl . Uit de inzenders trekken we een winnaar.

Firma Dochters & Zonen
advertentie
advertentie