Afbeelding
Foto: Shutterstock

3 redenen om een opblaasbare jacuzzi voor thuis te kopen

7 maart 2023 om 07:31 Partnercontent

Thuis is niet alleen veilige plek waar je privacy kunt vinden, maar het moet ook een plek zijn waar je kunt ontspannen. Niet iedereen is er even goed in om tot ontspanning te komen. Daarom kan het lonen om een investering te maken in een fijne voorziening voor thuis om je daarbij te helpen. Heb je kinderen, dan kan het bijvoorbeeld prettig zijn om te investeren in een zwembad voor in je tuin. Deze en de bijbehorende warmtepomp om het water op een lekkere temperatuur te houden koop je bij Toppy. Maar wil je liever wat meer wellness dan een zwembad biedt? We bespreken drie reden om een opblaasbare jacuzzi voor thuis te kopen.

Thuis privé ontspannen én beter slapen

We hebben allemaal ontspanning nodig om bij te komen van ons drukke leven. Vaak zit de spanning van de dag nog in ons lijf, wat het ook moeilijk maakt om mentaal te ontspannen. Een jacuzzi helpt je proces om te kunnen ontspannen, omdat het warme, bubbelende water je lichaam laat ontspannen. Daardoor wordt het makkelijker om ook je geest te laten ontspannen. Thuis kun je dat ook nog eens heerlijk met privacy doen in tegenstelling tot in een spa, waar je omringd wordt door onbekenden. Een bonus is dat je door het badderen in een jacuzzi ook nog eens makkelijker in slaap valt. Een aangezien je jacuzzi thuis staat, kun je er dus in principe elke avond in!

Zuinig met water

Maar wat moet je nu eigenlijk met een jacuzzi als je al een ligbad hebt? Wel, als je regelmatig wilt kunnen ontspannen in het warme water, is het zuiniger om voor een jacuzzi te kiezen. Een bad laat je altijd na gebruik weer leeglopen, waardoor je hem de volgende keer dat je hem wilt gebruiken weer opnieuw moet vullen. Een jacuzzi hoeft niet iedere keer weer verschoond te worden. Je kunt het water langere tijd gebruiken. De jacuzzi kan namelijk door de ingebouwde pomp het water zelf opwarmen naar de gewenste temperatuur én is voorzien van een filter die het water constant filtert en dus schoonhoudt.

Makkelijk weer op te ruimen

Een jacuzzi neemt natuurlijk wel redelijk wat plek in beslag in je woning of tuin. Ontspanning verdient uiteraard de ruimte, maar soms heb je de ruimte voor iets anders nodig. Of je besluit om zaken anders te gaan inrichten en je wil de jacuzzi liever ergens anders hebben. Het voordeel van een opblaasbare jacuzzi is dat een kleine moeite is. Je laat het water eruit lopen en laat hem leeglopen, en vervolgens kun je de jacuzzi gemakkelijk opbergen of ergens anders opnieuw opzetten. Een flexibel stukje wellness voor thuis!

Tijd dus om jezelf iets fijns te geven voor thuis. We hebben allemaal onze ontspanning nodig en je kunt beter lekker in een opblaasbare jacuzzi gaan zitten dan iets ongezonds doen om te kunnen ontspannen, zoals een extra glas alcohol nemen. Je slaapt er makkelijker door zonder dat je wakker wordt met een kater!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie