Afbeelding
Foto via Donder kleding

Wat geef je cadeau tijdens een babyshower?

24 februari 2022 om 11:29 Partnercontent

Ga je naar een babyshower, dan is het leuk om de aanstaande ouders een cadeau te geven. Maar wat is leuk om te geven tijdens een babyshower? Je kunt eraan denken om kleertjes weg te geven, zoals leuke baby broekjes, of juist een handig cadeau. In dit artikel geven we je een paar tips waarmee je het leukste cadeautje kunt kiezen om weg te geven. Ga je voor een leuke outfit, of juist een praktisch cadeau?

Praktische cadeaus

Een praktisch cadeau is een cadeau dat de ouders goed kunnen gebruiken bij het verzorgen van hun nieuwe kleintje. Dat maakt het meteen een goed cadeau om weg te geven; je weet dat degenen aan wie je het geeft er echt iets aan gaan hebben. Denk aan een handige luiertas, waar de ouders alle babyspulletjes in kunt stoppen wanneer ze bijvoorbeeld een dagje op pad gaan met de kleine. Er passen niet alleen luiers in, maar ook een extra setje kleding, knuffeltjes en speelgoed. Ook speeltjes zijn leuk om weg te geven, bijvoorbeeld een schattige tutteldoek. Hoe leuk zou het zijn als het speelgoed dat je weggeeft de nieuwe favoriet van de kleine wordt?

Een mooi setje kleertjes

Ook kleding is altijd een goed idee om weg te geven. Van babykleding hebben jonge ouders eigenlijk nooit te veel. Kleertjes worden snel vies, en een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarom is het handig om altijd een tweede setje achter de hand te hebben. Tegenwoordig kun je super leuke outfits voor baby’s shoppen. Je zit dus niet vast aan een rompertje om weg te geven, maar kunt ook kiezen voor een stoere polo-romper, een joggingbroekje of een lief jurkje. Een opvallend nieuw merk is Donder, dat babykleertjes in allerlei kleuren en designs op de markt brengt. Donder-kleding is niet alleen leuk om te zien, maar is ook gemaakt van 100% biologisch katoen. Goed voor het kleintje, én voor de wereld!

Waarop moet je letten?

Het shoppen van babykleding kan een uitdaging zijn. Waar moet je op letten wanneer je kleertjes cadeau wilt doen? Houd er allereerst rekening mee dat de kleertjes van goede materialen gemaakt zijn. Kies het liefst voor katoen, dat goed ademt en vocht absorbeert. Dat zorgt ervoor dat de baby het lekker kan dragen. Let erop dat er ook een beetje elastaan in de stof verwerkt zit. Elastaan zorgt voor rekbaarheid, waardoor de kleertjes makkelijk aan en uit te trekken zijn. Een goede keuze wanneer het om babykleertjes gaat!

advertentie
advertentie