Praten over de dood in Café Doodgewoon

14 november 2022 om 10:31 Overig Deel je nieuws

In een ongedwongen sfeer en op een laagdrempelige manier praten over de dood. “Het kan opluchting brengen”, zegt Peter Peters, die samen met Christel van Hunnik het initiatief nam voor ‘Café Doodgewoon’.

De bijeenkomsten die zij organiseren in samenwerking met MOTTO van ‘van Houten&co’ en het Centrum voor Levensvragen Lekstroom, zijn voor alle inwoners van Houten en omgeving.Heb je te maken met verlies van een naaste, moet je omgaan met een naderend levenseinde of heb je gewoon de behoefte om een keer stil te staan bij jouw ideeën over omgaan met de dood? Jouw verhaal en gedachten met anderen delen en naar elkaars ervaringen te luisteren over hoe je tegen afscheid, dood of levenseinde aankijkt, kan helpend zijn.

Op donderdag 24 november van 19.30 tot 21.30 uur ben je van harte welkom op de eerste verdieping van de Bibliotheek in Houten centrum. Op deze avond wordt na een korte kennismaking en een inspiratiemoment in kleine groepen met elkaar gesproken, om aan het eind weer gezamenlijk af te sluiten.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanhoutenenco.nl/kom-praten-over-de-dood-in-cafe-doodgewoon of bel naar Peter (030-6375546) of Christel (06 28636790). Voor aanmelding stuur een email naar m.mulders@vanhoutenenco.nl.

advertentie
advertentie