Afbeelding
Miltenburg Uitvaartverzorging

Miltenburg Uitvaartverzorging organiseert gedenkavond

Overig

HOUTEN  Uitvaartverzorging Miltenburg organiseert op dinsdag 8 februari voor de derde keer een gedenkavond, deze keer bij Crematorium ‘t Lief in Beesd. Ieder die dat wil kan deze avond kosteloos (digitaal) bijwonen. ,,Een waardevolle avond om samen de namen te noemen en hen te herdenken die wij in deze donkere dagen moeten missen. Fijn om dan een kaars aan te steken, naar muziek en teksten te luisteren en te ervaren dat u niet alleen bent in dit gemis”, aldus het teamvan Miltenburg Uitvaartverzorging.

,,In de huidige omstandigheden zijn wij genoodzaakt dit op afstand te doen. Laat ons weten wie u wilt herdenken, ook als dat meerdere dierbaren zijn. De kaars(en) die wij die avond voor u aansteken kunt u op een later moment bij ons ophalen. U bent van harte welkom om deze avond via livestream bij te wonen. 

Gevraagd wordt aan belangstellenden om zich vooraf aan te melden via uitvaart@miltenburguv.nl zodat de inloggegevens voor deze avond kunnen worden doorgeven. ,,Graag vernemen we ook de naam van deperso(o)n(en) die u wilt herdenken.”

advertentie