Pascal Ooms
Pascal Ooms SGP Houten
column

Oud en nieuw

21 september 2022 om 07:47 Opinie Raadspraat

SGP-Houten zit voor het eerst in het college. Dank voor uw vertrouwen! Misschien is dat wennen, maar dat is nieuw voor Houten en ook voor de SGP. SGP-ers in nieuwe rollen: Wouter van den Berg als wethouder, en ondergetekende als fractievoorzitter. Samen met het jongste raadslid van Houten: Lauren Zwemer. Als partij in het college is het nieuw om zo dicht bij knoppen van nieuw beleid en beleidsuitvoering te zitten.

Niet nieuw is dat wij ons keihard inzetten voor onze inwoners. Als raadsleden hebben Wouter en ikzelf ons altijd ingezet om de straat naar de raad te brengen. Luisteren naar inwoners, opkomen voor belangen van inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen, en in de raad hiervoor concrete voorstellen te doen. 

Nieuw is dat u de SGP nu ook als collegepartij daarop kunt aanspreken, en u zich ook kunt wenden tot Wouter als wethouder. Spreek ons dus als vanouds aan, maar ook op onze nieuwe rol.


Concreet en als vanouds?
Beleid maak je samen met inwoners van Houten
Voor uitbreiding van Houten in Oostelijke richting, tegen hoogbouw
Inzet voor duurzaamheid, maar tegen (enorme) windmolens
Als christenen zetten wij ons in voor mensen die hulp nodig hebben, samen met Houtenaren van allerlei mogelijke achtergronden en levensvisies

Concreet en nieuw?
Samenhangende visie voor buitengebied
Ontvangstruimte begraafplaats Oud Wulven
Stevige inzet voor behoud biodiversiteit

Wij hopen dat wij aan mooie nieuwe dingen in Houten mogen bijdragen. Wij gaan ervoor! Een tiny houses wijk in Houten? Ja! Een Houtens museum? Ja. Het langverwachte vrij liggende fietspad naar ‘t Goy? Ook daar gaan wij voor, als vanouds.

Nieuw idee of toch gewoon een oude langgekoesterde wens voor Houten? Spreek ons als vanouds aan. In onze oude en nieuwe rol.

Pascal Ooms, fractievoorzitter SGP-Houten
pooms@sgp-houten.nl


advertentie
advertentie