Eef Stiekema
Eef Stiekema VVD Houten
column

Een Houtense blik

14 juli 2021 om 07:33 Opinie Raadspraat

Vorige week waren de laatste raadsvergaderingen voor de ‘zomerstop’. Traditioneel een moment voor een korte terugblik en een blik vooruit.

Corona heeft het afgelopen jaar veel van iedereen gevraagd, in veel families werden mensen ziek of erger. Het was een zeer pittig jaar, het heeft veel van ieders incasseringsvermogen en flexibiliteit gevraagd. Bijna iedereen werkte (gedeeltelijk) thuis, sportclubs en culturele instellingen vielen stil en voor ondernemers was het ook geen ‘business as usual’.

Maar wat bleken we creatief, wat vonden we veel manieren om te doen wat nodig was, al moest het allemaal op een andere manier, en wat hebben we veel doorzettingsvermogen gezien! Het was hartverwarmend hoe de moeilijke situaties vaak het beste in ons allemaal naar boven bracht. Maar wat is het ook fijn dat we inmiddels met minder beperkingen toe kunnen. Met de vakanties in zicht is het te hopen dat het virus de laatste klap toegebracht kan worden zodat iedereen van een verdiende vakantie kan genieten of het ‘nieuwe normaal’ weer gewoon normaal kan zijn.

Als VVD fractie gaan we in de komende periode ook aan de slag met ons verkiezingsprogramma en kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. We kregen inmiddels al veel inbreng voor ons programma van verschillende belangenverenigingen, maar zijn uiteraard ook benieuwd naar jouw mening. In de komende periode zoeken we daarom ook weer veel Houtense inwoners, verenigingen, ondernemers en dergelijke op. Heb je een heldere blik op hoe Houten mooier en beter kan worden? Of heb je gewoon iets dat je onder onze aandacht wilt brengen? Wij horen graag van je, je kunt ons altijd bereiken via fractie@vvd-houten.nl.

Voor nu: vast een fijne vakantie en tot snel!

Eef Stiekema, fractievoorzitter Houtense VVD

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie