Het Recreanten-Orkest van Muziekvereniging Caecilia bereidt zich voor op het lenteconcert.
Het Recreanten-Orkest van Muziekvereniging Caecilia bereidt zich voor op het lenteconcert. William Hoogteyling

Recreanten-Orkest Caecilia Schalkwijk geeft verfrissend Lenteconcert in Theater Aan de Slinger

1 april 2024 om 08:41 Muziek

SCHALKWIJK Zondagmiddag 16 april gaat het Recreanten-Orkest van de Schalkwijkse Muziekvereniging Caecilia, in Theater Aan de Slinger de tulpen buiten zetten in een sfeervol Lenteconcert. Vanaf 14.00 uur treedt dit verrassende blaasorkest op in de theaterzaal. Bezoekers kunnen genieten van een zeer afwisselend programma waarin vrolijke en herkenbare muziek centraal staat. 

Het programma varieert van modern tot klassiek, van pop tot levenslied. Tussendoor zijn er gastoptredens. Zo zingt operettezangeres Brigitta Gantevoort met haar fenomenale sopraan enkele bekende klassiekers. Hetty Verweij, solozangeres van Smokey Eyes, zingt, begeleid door het orkest, Nederlandse evergreens. Het à capella kwintet ‘Priscilla and the Daltons’ zingt zowel met orkest als solo, de sterren van de hemel. Het voorjaar kan niet mooier beginnen.

Het Recreanten-Orkest  is ruim anderhalf jaar geleden opgericht en de 28 deelnemers zijn afkomstig uit de hele regio. Een aantal van hen had bij de start nog nooit een noot geblazen, maar desondanks is dirigent en ras-optimist André Vulperhorst uit het niets een orkest begonnen dat nu de pannen van het dak speelt.

Laat u tijdens het Lenteconcert aangenaam verrassen door zowel het Recreanten-Orkest als de bijzondere muzikale gasten. De kaartverkoop gaat hard, maar er zijn nog kaarten à € 7,50 te koop via www.aandeslinger.nl

advertentie
advertentie