Afbeelding

Mantelzorger App: de app die mantelzorgers helpt om de zorg te delen

6 december 2023 om 10:30 Maatschappelijk

HOUTEN De Mantelzorger App is een gratis app die je ondersteunt bij het organiseren en regelen van de zorg voor je kwetsbare dierbare. ,,Je kunt de app gebruiken om een overzicht te krijgen van bijvoorbeeld de komende afspraken of om op de hoogte blijven van de gemoedstoestand van de zorgvrager. Ook kun je op een veilige manier chatten met andere mantelzorgers binnen de zorggroep, een logboek gebruiken voor alle activiteiten en een medicijnoverzicht bijhouden en hulp hierbij raadplegen.”

De app is ontwikkeld door een team van experts op het gebied van mantelzorg, technologie en communicatie. Door het samenbrengen van deze expertises wordt een omgeving gecreëerd om mantelzorgers te kunnen ontlasten, verbinden en te waarderen. Het team heeft de missie om de kwaliteit van leven van zowel mantelzorgers als zorgvragers te verbeteren.

De Mantelzorger App wordt aanbevolen door de GGD en heeft inmiddels meer dan 20.000 gebruikers. Het is een handige en betrouwbare app die het leven als mantelzorger een stuk eenvoudiger maakt. Kosteloos te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Meer weten? Bezoek dan de website https://mantelzorger.app/ of neem contact op via het contactformulier op de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie