Inzameling voor de voedselbank bij de Wereldwinkel Houten
Inzameling voor de voedselbank bij de Wereldwinkel Houten René van den Brandt

Mooie opbrengst Fairtrade acties voor de voedselbank

5 november 2023 om 12:22 Maatschappelijk Deel je nieuws

Voor het 3e jaar op rij is er in Houten tijdens de Fairtrade najaarsweek ingezameld voor de voedselbank. Een mooie manier om niet alleen boeren in ontwikkelingslanden een beter bestaan te geven, maar ook mensen in Houten te helpen die moeite hebben om rond te komen.

Op zaterdag 28 oktober was er de inzameling bij Hoogvliet in Castellum, waar 32 kratten met producten zijn ingezameld door vrijwilligers van de Fairtrade Werkgroep Houten en Voedselbank Houten. Er werden die dag Fairtrade producten en producten met een vergelijkbaar keurmerk ingezameld. Een leuke gelegenheid om weer eens andersoortige producten in te zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Gedurende de hele week was er een inzameling in de Wereldwinkel. Op de toonbank stonden een aantal Fairtrade producten uitgestald en aan klanten werd gevraagd iets te doneren aan de voedselbank. Hier werden nog enkele kratten met producten gedoneerd.

In totaal zijn er in het kader van deze actie 35 kratten aan producten ingezameld voor de Voedselbank Houten. Een heel mooi resultaat! 

Met dank aan de Fairtrade Werkgroep Houten, de Wereldwinkel Houten, Hoogvliet, alle betrokken vrijwilligers en natuurlijk aan de mensen die producten hebben gedoneerd.

Inzameling voor de voedselbank bij de Wereldwinkel Houten
Inzameling voor de voedselbank bij Hoogvliet
Inzameling voor de voedselbank bij Hoogvliet
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie