Afbeelding
Rina Knopper

Bang &Olufsen Ed Baak bestaat 50 jaar en verrast Hospice

Maatschappelijk

HOUTEN Hospice Kromme Rijnstreek ontving zaterdag een cheque ter waarde van € 2000 uit de handen van Fred Baak. 

Bang & Olufsen Ed Baak bestaat dit jaar 50 jaar en de familie Baak wilde deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom besloten zijn de gasten die uitgenodigd waren op de officiële middag te vragen om in plaats van eventuele cadeaus of bloemen te geven een donatie in de geplaatste melkbus te deponeren.

De ontvangstruimte van Bang & Olufsen Ed Baak heeft ter ere van dit 50-jarig bestaan een make-over ondergaan en de sfeer en uitstraling zijn dan ook Bang & Olufsen ‘waardig’ te noemen. ,, Wij zijn inmiddels de oudste Bang & Olufsen dealer van Nederland”, zegt Fred met onverholen trots. ,,Wij dragen het Hospice een warm hart toe, daarom vinden wij het een fijne gedachte dat ons jubileum eem bijdrage kan leveren aan het mooie werk van het Hospice. Om die reden hebben wij de opbrengst uit de melkbus dan ook verdubbeld”, aldus Fred. 

Josje van Dijk, vrijwilligster van het Hospice nam de cheque in ontvangst met de woorden: ,,Ik ben blij verrast door deze gulle gift en wij zullen deze dan ook aan een speciaal, nog nader te bepalen doel besteden.”

advertentie
advertentie