Ondersteuning voor Vervoer Houten
Ondersteuning voor Vervoer Houten Vervoer Houten

Autobedrijf Nieuwenhuijsen sponsort Vervoer Houten

17 augustus 2021 om 11:17 Maatschappelijk

HOUTEN Sinds een paar jaar vervoert Vervoer Houten met de electrokarren senioren en minder-validen naar een bestemming binnen de Rondweg. Tijdens de lockdown lag het even stil en nam ANWB AutoMaatje Houten de meest noodzakelijke ritten voor zijn rekening. Vervoer Houten is inmiddels weer gestart en heeft een nieuwe sponsor: Autobedrijf Nieuwenhuijsen.

Het ondersteunen van Vervoer Houten met het verhelpen van kleine technische problemen, past binnen de filosofie en klantgerichte werkwijze van het autobedrijf. Tom Nieuwenhuijsen, directeur bij Autobedrijf Nieuwenhuijsen, vertelt: ,,Ons bedrijf zorgt al ruim 35 jaar voor de juiste service van particuliere- en bedrijfsauto’s. Ik ben trots op onze werknemers, die ware autoprofessionals zijn en alles doen voor de auto’s van de klanten. Daarom is het fijn dat wij een initiatief, zoals Vervoer Houten, kunnen helpen om zoveel mogelijk mensen te helpen met vervoer binnen Houten.”

Herman Kosten, bestuurslid Vervoer Houten, vindt het fantastisch dat een lokaal autobedrijf met zoveel kennis, kunde en ervaring belangeloos wil ondersteunen. Hij kijkt uit naar een prettige samenwerking. Bent u minder-valide en heeft u vervoer nodig binnen de Rondweg van Houten? Vervoer Houten is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-13.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 06-5388 3090.

advertentie
advertentie