Afbeelding
Vervoer Houten

‘Vervoer Houten weer opgeladen’

26 juni 2021 om 10:00 Maatschappelijk

HOUTEN Sinds eind 2020 staan de drie elektrokarren van Vervoer Houten geparkeerd in de parkeergarage van Arval (internationaal aanbieder van mobiliteit), waar ook voorzieningen zijn aangelegd voor het opladen. Vanuit zijn visie op maatschappelijk ondernemen heeft Dick Bakker, directeur van Arval, deze mogelijkheid aangeboden voor een ‘vriendentarief’.

Zowel het bestuur als de chauffeurs zijn zeer tevreden over dit mooie aanbod. ,,Met de receptionisten en de beheerders van ARVAL hebben we al een goede band opgebouwd”, aldus chauffeurscoördinator Adrie, ,,als we iets extra’s vragen wordt het meteen opgepakt.”

VRAAG STIJGT
Na een lange onderbreking door de coronapandemie is Vervoer Houten in de tweede week van juni weer begonnen met het rijden van inwoners naar een locatie binnen de Rondweg. Voorlopig wordt er met één kar gereden, de verwachting is snel met twee karren de inwoners van Houten te kunnen gaan vervoeren. Adrie: ,,De vraag naar vervoer stijgt alweer snel, chauffeur Geert moest meteen na het maken van de foto op weg naar zijn eerste klant, zijn hele ochtend was al vol gepland.”

Vervoer Houten is een initiatief om senioren, mindervaliden en anderen met vervoersbehoeften te vervoeren binnen de Rondweg van Houten. Meer informatie staat op www.vervoerhouten.nl of bel naar 06-5388 3090 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur).

advertentie
advertentie