Afbeelding
OLVB

OLVB Creativiteitsprijs 2021: meld je nu aan win 1.200 euro!!

30 april 2021 om 09:50 Maatschappelijk

HOUTEN DE OLVB is op zoek naar talentvolle en creatieve jongeren. Dit kan zijn op het gebied zijn van dans, tekenen, muziek, kunst, schrijven, ontwerp en nog veel meer. Ook dit jaar is er voor hen namelijk weer een hoofdprijs van € 1200,- en de broederschapsbekerte winnen. 

De Houtense talenten maken ze niet alleen kans op een beker maar ook een mooi bedrag van €1200,- dat besteed dient te worden aan de verdere ontwikkeling van het talent. Een onafhankelijke jury kent de prijs toe. De jury heeft ook de mogelijkheid om 1, 2 of hooguit 3 aanmoedigingsprijzen toe te kennen (hiervoor is € 450,- beschikbaar).

JURY Zaterdag 5 juni 2021 is de uitreiking van de creativiteitsprijs! De aanmeldingen dienen (per mail of post) voor 15 mei 2021 binnen te zijn. De jury ontvangt het liefste enkele voorbeelden van het werk (foto’s, film, links, website of portfolio) in combinatie met een begeleidend schrijven waarin het werk en de doelen van het genomineerde talent kort beschreven worden.

VOORWAARDEN De voorwaarde voor het meedingen naar de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs is dat de betrokken persoon of groep van personen (jeugdigen en jongeren tot 25 jaar, woonachtig in de 4 woonkernen van de gemeente Houten) zich als creatief talent manifesteert. Voor meer informatie zie www.olvb.nl Aanmelden kan via info@olvb.nl

SPONSORING DOOR AAN DE SLINGER Een deel van deze prijs wordt bijeengebracht door Aan de Slinger. Het theater biedt lokale bedrijven en ondernemers namelijk de mogelijkheid een naamsvermelding te plaatsen op ‘de trap naar groei en ontwikkeling’. De 59 tredes hoge trap in de theaterfoyer waar jaarlijks 450.000 bezoekers elkaar ontmoeten. Voor maar € 250,- (excl. BTW) wordt vijf jaar lang een zelfgekozen trede voorzien van uw (bedrijfs)naam. Zie www.aandeslinger.nl voor deze actie.

advertentie
advertentie