Afbeelding
OLVB

Creativiteitsprijs 2020: Win 1200 euro met jouw creatief talent

Kunst

HOUTEN ,,Ben of ken jij jongeren die creatief zijn en in de gemeente Houten wonen? Geef jezelf, hem/haar of een groep op voor de creativiteitsprijs 2020 van de OLVB met een geldprijs van € 1.200,- en een replica van de broederschapsbeker.”

De creativiteitsprijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.200,- dat besteed dient te worden aan een verdere ontwikkeling van het talent. Een onafhankelijke jury kent de prijs toe. De jury heeft óók nog de mogelijkheid om 1, 2 of hooguit 3 aanmoedigingsprijzen toe te kennen (hiervoor is € 450,- beschikbaar).


Zaterdag 14 november is de uitreiking van de creativiteitsprijs in de Roskam. De aanmeldingen dienen (per mail of post) voor 24 oktober binnen te zijn. Hierin ontvangt de jury het liefste enkele voorbeelden van het werk (foto’s, film, links, website of portfolio) in combinatie met een begeleidend schrijven waarin het werk en zijn/haar doelen kort beschreven worden.
De voorwaarde voor het meedingen naar de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs is dat de betrokken persoon of groep van personen (tot 25 jaar, woonachtig in de 4 woonkernen van de gemeente Houten) zich als creatief talent manifesteert.

 Meld je dus nu aan en treed in de voetsporen van de winnaars uit het verleden; Gino Rondon 2019 (beeldend kunstenaar) Trinify 2018 (zanggroep), Giulio Rondon 2017 (elektronische muziek)  Rense Jansen 2016 (beeldend kunstenaar), Dion de Jong 2015 (fotografie, film en muziek), Wan Mai Linh Ly 2014 (beeldend kunstenaar) en Rushil Changoer 2013 (dans en theater). Voor meer informatie zie www.olvb.nl Aanmelden kan o.a. via info@olvb.nl
 

advertentie