Kya (Daisy Edgar-Jones) and Tate Walker (Taylor John Smith) in Columbia Pictures' WHERE THE CRAWDADS SING.
Kya (Daisy Edgar-Jones) and Tate Walker (Taylor John Smith) in Columbia Pictures' WHERE THE CRAWDADS SING.

Jongerenfilm Where The Crawdads Sing in Aan de Slinger

Film

HOUTEN Het Jongerenpanel van Aan de Slinger organiseert culturele activiteiten voor en door jongeren uit Houten en omgeving. De eerstvolgende activiteit van het Jongerenpanel is de mysterieuze film ‘Where the crawdads sing’ op zondag 16 oktober om 19.30 uur. Bij elke activiteit krijg je en hapje en een drankje. Alle jongeren uit Houten en omgeving zijn welkom. Tickets voor de jongerenfilm, activiteit en inclusief hapje en drankje € 7,50, via www.aandeslinger.nl

Na de wereldberoemde bestseller (Daar waar de rivierkreeften zingen) komt er nu een meeslepende, mysterieuze verfilming. Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Na afloop van de film kun je meedoen met een spel. In het thema van de film een spel is er een activiteit bedacht waarbij jullie moeten uitvinden wie de dader is. Noem het een moordspel, noem het een wie-is-de-mol-achtig spel. Kun jij ontdekken wie de dader is? De film is als reguliere vertoning ook te zien op donderdag 13 en vrijdag 14 oktober om 19.45 uur. Tickets www.aandeslinger.nl

IN DE KLEINE ZAAL Donderdag 6 en vrijdag 7 oktober wordt de hartverwarmende film ‘The Last Bus’ vertoond. De film neemt je mee op de reis van de 90-jarige weduwnaar Tom Harper (Timothy Spall) van zijn woonplaats van de laatste vijftig jaar, een afgelegen dorp in het noorden van Schotland, terug naar zijn geboorteplaats in het zuiden van Engeland. De Iraanse dramafilm There Is No Evil draait 11 oktober in de Kleine Zaal. Een virtuoos vierluik van de Iraanse Gouden Beer-winnaar Rasoulof waarin hij zich verzet tegen de doodstraf. In vier losse verhalen met elk een eigen atmosfeer, worden burgers – bijvoorbeeld als gevangenismedewerker of als beul in militaire dienst – gedwongen te kiezen tussen meedoen of weigeren.

THEATERPROJECT Maandag 10 oktober om 19.30 uur het theaterproject Future Citizens. De avond is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Aan de Slinger en New Dutch Connections. Een theatrale meet & greet die nieuwe Houtenaren (statushouders), lokale werkgevers én theaterpubliek samenbrengt.

Future Citizens is een netwerkproject om de carrièrekansen voor nieuwkomers te vergroten. Tijdens de voorstelling wordt door acteurs een inspirerend verhaal verteld van vlucht tot inburgering. De show wordt omlijst met muziek. 

KAARTVERKOOP Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de reguliere filmvertoning Where the crawdads sing op do 13 okt. Wil je hier graag naar toe, mail dan voor 11 okt 17 uur onder vermelding van ‘Crawdads’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie
advertentie