Afbeelding

Lichtkunstfestival VONK zoekt vrijwilligers

22 september 2023 om 19:45 Evenementen

HOUTEN Aan de Slinger organiseert deze herfstvakantie, 13 tot en met 22 oktober, de tweede editie van VONK Festival. VONK is hét lichtkunstfestival van de regio Utrecht en vindt plaats in Fort de Batterijen, in Nieuwegein. Op deze locatie, sinds kort UNESCO Werelderfgoed, zal een bijzondere en interactieve lichtkunstroute worden uitgezet, bestaande uit interactieve kunstinstallaties, performance art, lichtprojecties en meer. Het programma bestaat uit achttien kunstwerken en is geschikt voor de hele familie.

Alle programmaonderdelen worden dit jaar gemaakt rondom het speciale thema ‘Wij, de aarde’. Nationale en regionale kunstenaars zetten Fort de Batterijen letterlijk in het licht!

,,Wij zijn nog op zoek naar mensen die het VONK festival team willen versterken als vrijwilliger”, laat de organisatie weten. ,,Hiervoor kun je denken aan helpen bij de ticketcontrole of publieksbegeleiding bij de kunstwerken. En... als je minimaal twee dagen kunt helpen, krijg je twee vrijkaarten, voor jezelf + 1 introducé.”

Aanmelden als vrijwilliger kan via de website www.vonkfestival.nl of stuur een mail naar vonk@theateraandeslinger.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie