gerechten met een glimlach
gerechten met een glimlach Miriam van Leeuwen

Groen licht voor BonAppetito Houten

3 augustus 2020 om 08:39 Evenementen

HOUTEN Food & festival BonAppetito heeft groen licht gekregen voor het weekend van 11, 12, en 13 september. In het Imkerspark strijken achttien foodtruck, diverse barretjes, tientallen marktkramen, een compleet kinderprogramma en diverse kano’s in de plas neer. Het geheel wordt natuurlijk omlijst door muziek.

Het wordt de vierde keer dat de BonAppetito-karavaan neerstrijkt in Houten. Dit jaar wel in een ander jasje en op anderhalve meter afstand. In plaatst van het manifestatieterrein bekleden ze nu een groot gedeelte van de plas. Zo maken ze gebruik van een groter oppervlakte waardoor ze ruimte kunnen waarborgen. Het wordt een “rondje om de plas” met op de route diverse foodtrucks en drankpunten.

De meest succesvolle foodtrucks van eerdere edities zijn weer van de partij. Heerlijke broodjes biefstuk, pulled pork, saté, broodje Bommelbeef en biologische friet. Daarnaast hebben we weer een aantal nieuwe partijen aangetrokken. Leuke, stoere, unieke foodtrucks met heerlijke gerechten.
De organisatie is trots op de inbreng van regionale partijen. Hé pannenkoek, Miro Houten, Bommelbeef, Tiks thai food, pief pof plank, Barista Company, Coccole, Shrimps & meat, FRITTO, Bitterballen juwelier en de DAPP Frietfiets zijn allemaal partijen uit de buurt. Foodtrucks die op festivals staan, maar ook te boeken zijn voor feesten en partijen.

Andrea, eigenaresse van foodtruck 'De zoete zondaar' heeft meegedaan met het TV-programma “Foodtruck gezocht”. Zij was één van de zes startende foodtrucks die geruime tijd door een TV-ploeg gevolgd is. Leuk programma om te zien en op BonAppetito Houten aanwezig.

Kijk op www.bonappetitohouten.nl voor meer informatie en actuele coronarichtlijnen.
 

Voor groot en klein
broodje pulled pork
advertentie
advertentie