Afbeelding
Loop door Houten

Loop door Houten

30 mei 2018 om 19:30 lokaal

HOUTEN Vrijdag 8 juni, het is bijna zover: de Loop door Houten wordt weer gehouden. 

NUMMER 1 IS BEKEND Via Facebook is een actie uitgezet. Degene met de leukste reden om met nummer 1 te mogen starten zou het borstnummer krijgen. Maar het is toch anders gegaan. Tijdens de eerste training voor de jeugd hebben de 35 aanwezige kinderen geloot. De gelukkige die op 8 juni met nummer 1 mag lopen is Hugo van Leeuwen. Zoals je ziet op de foto heeft Hugo er zin in.

INSCHRIJVING Op 6 juni sluit toch echt de voorinschrijving. Hierna is het alleen nog mogelijk op de dag zelf, vanaf 17.15 uur in de van Harte School. Naast alle voorinschrijfadressen kun je je ook nog inschrijven in de van Harte school op dinsdagavond 5 juni, na de parcoursverkenning.

VERKENNEN Op dinsdagavond 5 juni kun je alvast in de stemming komen voor de Loop door Houten. Om 18.30 uur gaat men de ronde van 600 meter lopen met de kinderen. Om 19.00 uur gaan de deelnemers aan de 5 en de 10 kilometer de ronde verkennen. Verzamelen op het Plein in Het Oude Dorp.

FOLDERS Op dinsdagavond 5 juni krijgen alle omwonenden aan het parcours een folder in de bus.In de folder staan alle maatregelen die we hebben genomen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

MUZIEK Om diverse plaatsen zal weer een dj staan en op Castellum speelt een salsaband. Reden genoeg om er een mooi feestje van te maken.

DRANKPOSTEN Voor de 10 kilometer lopers zal er bij het ingaan van de tweede ronde een drankpost worden ingericht. Voor de lopers op de 5 en 10 kilometer is er ook nog een drankpost op Castellum.

En mocht u niet lopen………….supporters zijn uiteraard meer dan welkom.

advertentie
advertentie