Afbeelding
Bibliotheek

BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en Schoneveld 10-12-2021 / 14-12-2021 (persbericht)

4 december 2021 om 15:00 Activiteiten

HOUTEN Ook in december is er weer BoekStart Voorleespret in Houten. Ouders kunnen kiezen wat hen het beste uitkomt: op vrijdag 10 december is het in de Bibliotheek Houten-Centrum, op dinsdag 14 december in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Aanvang 11.00 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

,,Uiteraard houden wij bij deze activiteit rekening met alle corona-regels. Beide ochtenden hebben hetzelfde thema en onderwerp. Deze maand gaat het over knuffels en grootouders. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Belle Beer: Het knuffeltje van opa’. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen.”

BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

NIEUW VERHAAL Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Houten helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke tweede vrijdag van maand van 11.00 tot 11.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en de daaropvolgende dinsdag op dezelfde tijd in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Elke maand is er een ander thema en wordt er voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie