Boekstart Voorleespret
Boekstart Voorleespret Bibliotheek Houten

BoekStart Voorleespret voor ouder en kind in de bibliotheek

Activiteiten

HOUTEN In november is er voor de derde keer BoekStart Voorleespret in Houten. Ouders kunnen kiezen wat hen het beste uitkomt: op vrijdag 12 november is het in de Bibliotheek Houten-Centrum, op dinsdag 16 november in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Aanvang 11.00 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Het thema van beide ochtenden is ‘zelfstandigheid’. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Kleine Kangoeroe’. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. 

Vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

ELKE MAAND EEN NIEUW VERHAAL Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Houten helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke tweede vrijdag van maand van 11.00 - 11.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en de daaropvolgende dinsdag op dezelfde tijd in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Elke maand is er een ander thema en wordt er voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

advertentie