Afbeelding
Bibliotheek Houten

BoekStart Voorleespret in de Bibliotheken Houten-Centrum en Houten-Schoneveld

Activiteiten

HOUTEN Vanaf deze maand kunnen ouders kiezen wat hen het beste uitkomt: op vrijdag 8 oktober is het in de Bibliotheek Houten-Centrum, op dinsdag 12 oktober in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Aanvang 11.00 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Houten helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. 

Daarom is er elke tweede vrijdag van maand van 11.00 tot 11.45 uur BoekStartVoorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en de daaropvolgende dinsdag op dezelfde tijd in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Een gezellig moment samen bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. En een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten.

VERJAARDAG Het thema van de maand is verjaardag. Vrijdag 8 en dinsdag 12 oktober staat het verhaal uit het prentenboek ‘Feest voor Ilyas’ centraal. Beide ochtenden lezen, zingen en spelen we over jarig zijn en tellen. 

NIEUW VERHAAL Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten met een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

De verhalen, liedjes en spelletjes zijn gericht op kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret. 

Afbeelding
advertentie
advertentie