Ook in Schalkwijk wordt Koningsdag niet overgeslagen
Ook in Schalkwijk wordt Koningsdag niet overgeslagen Oranjevereniging Schalkwijk

Pubquiz voor jong en oud

20 april 2021 om 09:15 Activiteiten

SCHALKWIJK De verjaardag van onze koning wordt dit jaar in Schalkwijk grotendeels online gevierd. Dat klinkt moeilijk en saai, maar het wordt juist heel gezellig en interactief met elkaar! Op maandagavond 26 april om 20.00 uur gaat de Koningsnacht Pubquiz van start, voor en dóór Schalkwijkers. Om te winnen zou je de geschiedenis van het Koningshuis vanaf Willem van Oranje kunnen bestuderen, maar daarmee alleen kom je er niet.

Vanwege corona is het jammer genoeg nog niet mogelijk om met veel mensen uit verschillende huishoudens bij elkaar te zitten, dus het verzoek is om dat dan ook niet te doen. Een team van huisgenoten of familieleden kan ook heel leuk zijn! Meedoen wordt sowieso beloond met iets lekkers. Niet alleen na afloop, maar ook tussendoor zijn er prijzen te winnen. Zorg dus dat je speelt vanaf een adres in (of vlakbij) Schalkwijk.

KIDSQUIZ Op dinsdagochtend 27 april is het de beurt aan de kinderen. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en ben je dol op spelletjes? Weet jij hoe de oma van Amalia heet? Of hoeveel kerken Schalkwijk heeft? Dan moet je zeker meedoen met de Koningsdag Kidsquiz! De quiz voor de jeugd begint om 11.00 uur.

Opgeven voor beide quizzen kan t/m vrijdag 23 april door te mailen naar quiz@oranjeverenigingschalkwijk.nl. Vermeld in de e-mail je teamnaam, hoeveel personen er in je team zitten, je telefoonnummer, je e-mailadres én je huisadres (voor de eventuele tussentijdse prijs!). Er is plek voor 100 teams en de inschrijvingen stromen binnen, wacht dus niet te lang met opgeven!

BEZORGEN Wie dat online gedoe maar niks vindt, hoeft niet bang te zijn dat Koningsdag helemaal aan zijn of haar neus, eh.. deur voorbij gaat. Sterker nog: de Oranjevereniging Schalkwijk gaat tussen 9.00 en 11.00 uur bij iedereen iets bezorgen! Dat wil je zeker niet missen, dus zorg dat je thuis bent op 27 april in de ochtend! Om 10.00 uur klinkt ook het Wilhelmus door het dorp, want enkele muzikanten van Caecilia zullen, net als vorig jaar, de straat op gaan.

advertentie
advertentie