Afbeelding
Danique de Rooij

Blaashal tennisclub Atalanta feestelijk geopend

6 oktober 2021 om 14:45 Tennis

HOUTEN Wethouder Kees van Dalen heeft zondag de nieuwe blaashal van tennisclub Atalanta feestelijk geopend. Dat deed hij aan de Kruisboog door eerst de schaar in het ceremoniële lint te zetten en daarna een balletje met voorzitter Sander Komijn te slaan. Een lang gekoesterde wens om in de winter overdekt op eigen park te tennissen is hiermee in vervulling gegaan.

DE AANLOOP
Eind 2018 is de tennisbal gaan rollen richting de blaashal op eigen park. Aanleiding waren de plannen van het naburige Racketcentrum om de deuren te gaan sluiten. Om daarop te anticiperen is een plan uitgewerkt, waar de leden van de club groen licht voor hebben gegeven. Nu ruim 2,5 jaar later is de tennisclub trots op het eindresultaat: een mooie blaashal over 3 banen die volledig door leden is gefinancierd en vanaf de rondweg goed te zien is.
Wil je zien hoe de blaashal afgelopen week door 50 enthousiaste leden is opgezet? Bekijk dan het filmpje voor een impressie:? https://youtu.be/b8bIAn5vb2QOok indoor spelen?

De nieuwe tennishal is vooral bedoeld voor leden van tc Atalanta. Om in te trainen en vrij te kunnen spelen. Ook niet-leden kunnen een baan huren. Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar info@tcatalanta.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie