Sfeer
Sfeer Karen Jansen

Tennis ook mee!

4 oktober 2021 om 10:24 Sport Deel je nieuws

Sportclub Houten dé sportclub in Houten voor padel, tennis en squash, is nieuw en bruist van (nieuwe) plannen en ideeën.  Zo start zij in november met het aanbieden van een tennis wintercompetitie. Of je nu net begint, of al jarenlang op de baan staat, voor elk niveau en op elk moment kun je bij Sportclub Houten binnen tennissen. Deze competitie, ook voor niet-leden, start begin november en loopt door tot april 2022.

Begin november starten we op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag met een wintercompetitie binnen. Op niveau en zo vaak als jij wilt. Dames spelen elke week op dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 10.15 of van 10.15 tot 11.30 uur. Op woensdag van 9.00 tot 10.30 uur. En, in het weekend zijn er verschillende smaken. Van eens per week tot één keer in de drie weken en op elke speeldag keuze in speelniveau. Dus verschillende mogelijkheden om vergelijkbare spelers uit de regio te treffen. Bekijk de website voor alle keuzes.

Meld je nu aan!

Sportclub Houten beschikt over zes buiten gravelbanen en vier indoor tennisbanen. Op deze binnen tapijtbanen kun je het hele jaar spelen en ben je niet afhankelijk van regen, weer of wind. Dat maakt het in de winter een ideale uitvalsbasis om je conditie op peil te houden. 

Aanmelden
Aanmelden voor een competitie kan op: https://sportclubhouten.nl/wintercompetitie. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Karen Jansen op nummer 06-8101 7576.
 

advertentie
advertentie