JCI Kromme Rijn nodigt jou uit!

7 november 2021 om 20:34 Sport Deel je nieuws

Op woensdag 17 november ben jij van harte welkom bij Gezinshuis De Grote Geer. Op deze avond wordt een rondleiding gegeven door het Gezinshuis aan de Snoeksloot, wat officieel in september geopend is. Tijdens het bezoek zal Wim Diepeveen (eigenaar) vertellen over de droom die voor hen eindelijk is uitgekomen en vind de overhandiging van de sportartikelen plaats die mogelijk zijn gemaakt door de oliebollenactie 2020 van JCI Kromme Rijn (https://www.houtensnieuws.nl/lokaal/activiteiten/433215/oliebollen-actie-jci-kromme-rijn-voor-het-goede-doel-). 

JCI Kromme Rijn is een netwerkvereniging waarbij de ontwikkeling van jezelf en anderen centraal staat. Daarnaast organiseren wij activiteiten voor goede doelen. 

Ben jij tussen de 20 en 39 jaar en wil jij graag een kijkje nemen bij Het Gezinshuis en kennismaken met JCI Kromme Rijn? Dan is dit je kans. Graag even aanmelden via jcikrommerijn@gmail.com. We starten om 20:00 uur op de Snoeksloot. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ben je verhinderd, maar lijkt het je wel leuk om kennis te maken? Stuur dan ook even een mailtje. 
Houd de facebookpagina van JCI Kromme Rijn in de gaten want er komt weer een leuke eindejaar actie aan!

advertentie
advertentie