Oliebollenactie JCI
Oliebollenactie JCI Rene van den Brandt

Oliebollen voor gezinshuis de Grote Geer

4 januari 2021 om 08:55 Maatschappelijk

HOUTEN Als afsluiter van het jaar organiseerde JCI afgelopen donderdag een drive-in oliebollenkraam bij Taarten.nl aan de Peppelkade. Bij deze openluchtkraam kwamen zowel auto’s maar ook fietsers langs om de met goud bekroonde oliebollen in te slaan. De opbrengst van deze actie kwam ten goede aan het Gezinshuis de Grote Geer. JCI kijkt terug op een geslaagde oliebollen actie.

door Rina Knopper

JCI Kromme Rijn is een actieve club jonge mensen die iets willen bijdragen aan de lokale gemeenschap van Houten. Zij zijn ook bekend van de drive-in bioscoop afgelopen zomer en de STERkerstboomkaarsjes van twee weken geleden. http://www.jcikrommerijn.nl/

OLIEBOLLEN De kraam was opgesteld in de buitenlucht op de Peppelkade, zo kon iedereen veilig, al dan niet met de auto, de bollen ophalen. Geheel volgens Houtens DNA kwamen verschillende afhalers op de fiets door de drive-in. Er was een ruime keus aan bollen, zowel met- als zonder rozijnen en de reacties waren zeer lovend: ‘De oliebollen smaakten heerlijk!’,  ’Wat fijn dat dit georganiseerd wordt voor dit super goede doel.’ Er waren ook klanten die op 30 december een aantal zakken kwamen ophalen en nog meer bestelden om deze op 31 december op te halen of thuis te laten bezorgen. ,,Een mooi compliment in onze ogen.”

GEZINSHUIS Gezinshuis de Grote Geer is een kleinschalige vorm van hulp en zorg voor uithuisgeplaatste jongeren. Opvang in een gezin in een normale leefomgeving. Het gezinshuis is gevestigd in de gerenoveerde boerderij de Grote Geer. De opbrengst van de oliebollenactie komt ten gunste van de inrichting van de jongerenkamers.

.

advertentie
advertentie