Afbeelding
Gemeente Houten

Workshop ‘Gezellig en gezond’ voor sportverenigingen

Overig

HOUTEN  Voor besturen en barcommissies van sportverenigingen is er op woensdag 3 november tussen 19 - 20.30 uur een workshop ‘Gezellig en gezond’. Laat je inspireren over hoe jullie de sportomgeving voor jullie leden nog gezonder kunnen maken!

In de week van de campagne ‘Zien Drinken Doet Drinken’ geven Jellinek preventie en Team:Fit deze inspirerende workshop voor sportverenigingen. De campagne heeft als doel ouders te laten inzien dat je beter niet in het bijzijn van kinderen kan drinken. Als sportvereniging met een kantine heb je invloed op het drankgedrag van volwassenen. Door mee te doen aan de campagne en deze workshop te volgen kun je bijdrage aan een gezondere jeugd.

Jellinek preventie en Team:Fit vertellen deze avond hoe je verantwoord alcohol kan schenken, het kantine-aanbod gezonder kan maken en hoe je het sportterrein stapsgewijs rookvrij kan maken. Kortom: wil je de sportomgeving van jullie club nog gezonder en aantrekkelijker maken voor jullie leden? Geef je snel op voor de workshop! Meld je aan via sportmakelaar@sportpunthouten.nl

Datum: 3 november. Tijd: 19:00-20:30 uur.  Locatie: Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld. 

advertentie