The Dome/Handbal Houten - EHC
The Dome/Handbal Houten - EHC Hanna Koops

The Dome/Handbal Houten zet ook derde wedstrijd om in winst

4 oktober 2021 om 09:45 Overig

HOUTEN Met enige vertraging vanwege het ontbreken van de wedstrijdkleding van tegenstander EHC startte de wedstrijd met ongeveer 10 minuten vertraging. Of dit van invloed is geweest op de focus van de mannen van Houten weet je nooit, maar in het begin was men in de verdediging niet scherp. Zelf makkelijk scorend maar vanwege de zwakke verdediging was de stand na 16 minuten 10-10.

In deze verder zeer sportieve wedstrijd werd er na de 16e wat steviger aangepakt en liepen de mannen voor de rust weg tot 19-13. Hiermee was de wedstrijd gelopen. Beide teams scoorden er vervolgens lustig op los waarbij mooie staaltjes handbal te zien waren. Ook zonder de geblesseerde spelers Sem Klinkenberg en Milo Bos (allebei wel op de bank maar nog niet spelend), Jeffrey van Gulik en Jim Zengerink lukte het om voldoende afstand te nemen van EHC.

Doelpuntenmakers: Lars van Driel 9 (waarvan 3 strafwordpen, Rogier Teeuwissen 8, Soufiane Rhouma 7, Ruben de Bok 6, Nigel van de Bilt 3, Kyan van Berlo 3, Nils Idema 2, Dennis Vesters 1, Jasper Peters 1 en Boy van Eijk 1.

Of het vier op een rij gaat worden, zien we volgende week zaterdag in Emmen. Op het programma staat dan om 20.45 uur de wedstrijd E & O - The Dome/Handbal Houten.