Links Milou Ettekoven, rechts Tess van Dinteren
Links Milou Ettekoven, rechts Tess van Dinteren Stanley Walters

Houten steelt de show op het NK Padel in Amsterdam

7 september 2020 om 16:36 Overig

AMSTERDAM Afgelopen weekend (5-6 sept) waren in Amsterdam de Nederlandse Kampioenschappen Padel en wederom was er hoofdrol weggelegd voor een aantal Houtense spelers en speelsters. 

Zowel bij de heren als bij de dames hebben de kersverse kampioenen een Houtens tintje. Bij de dames waren Milou Ettekoven (Sportclub Houten) en Tess van Dinteren (Padel Brabant) (foto) te sterk voor (oud) toptennissters Rosalie van der Hoek en Chayenne Ewijk. Milou en Tess  wonnen met 7-5 6-2. 

Bram Meijer (Sportclub Houten) en Uriël Maarsen wonnen bij de heren van Peter Bruijsten en Berend Boers met 6-1 6-3. 

Ook bij de jeugd was Houten goed vertegenwoordigd. Merel van Houten (Sportclub Houten) en Tessa Nikkelen (Sportclub Houten) waren de beste bij de jeugd onder 18 jaar en Fen Rauwerink (Sportclub Houten) en Britt du Pree (Doordraaiers) waren dat bij de jeugd onder 14 jaar. Lars du Pree (Sportclub Houten/Doordraaiers) werd met zijn partner 3e bij de jeugd onder 18 jaar. 

Bondscoach Ewan Watson (Sportclub Houten) van de Nederlandse Dames en Jeugd kan tevreden terugkijken op zijn spelers/speelsters. 

Dit jaar zijn er vanwege de coronapandemie geen WK dames/heren en geen EK jeugd, maar de sport blijft groeien zowel in de breedte als de top waardoor er wellicht een mooie toekomst is weggelegd voor de Nederlandse spelers/speelsters. 

Wil jij de Nederlandse top een keer live zien spelen? Kom dan komende winter een keer kijken bij Sportclub Houten waar de Knltb met de nationale top traint op hun zes nieuwe indoorbanen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie