Afbeelding
Aan de Slinger

Benefietconcert en benefietfilm voor Oekraïne! Actie #hArtforUkraine

19 maart 2022 om 18:00 Cultuur

HOUTEN Cultuurnacht Houten en Aan de Slinger organiseren samen op zaterdag 26 maart een benefietconcert en benefietfilm voor de inwoners Oekraïne in Aan de Slinger. ,,Hiermee sluiten we aan bij de actie #hArtforUkraine. Burgemeester Gilbert Isabella opent de avond.” 

Het benefietconcert in de Theaterzaal begint om 20.15 uur. In de Kleine Zaal draait de oorlogsfilm ‘Donbass’ van de Oekraïense regisseur Sergei Loznitsa om 20.30 uur. 

Een mooie mix van muzikanten werkt graag mee aan het benefietconcert voor Oekraïne: Amber Roots, de beste party coverband van Nederland, onder leiding van trompettist Diederik Ruisch, Meike van der Veer, Conchita en band en Dennis Kroon. Dennis Kroon is sinds 1996 werkzaam als militair bij de Landmacht. Hij nam deel aan de missies naar Bosnië (2000), Afghanistan (2002) en naar Irak (2004). Als veteraan kan Dennis als geen ander de emoties rond de impact van een oorlog overbrengen. 

In de Kleine Zaal draait de oorlogsfilm ‘Donbass’ van de Oekraïense regisseur Sergei Loznitsa om 20.30 uur.

SPECIALE VEILING
In de pauze van het benefietconcert heeft u de kans om kunst te kopen tijdens een speciale veiling! Kunstenaars uit onder meer Houten verkopen diverse werken zoals schilderijen, sieraden, keramiek en foto’s. Op www.aandeslinger.nl zijn de kunstwerken alvast in te zien. Daarnaast kunt u bieden op theater- en filmtickets van Aan de Slinger. De complete opbrengst van de veiling gaat naar giro555.

BLUEZ & BONES Na afloop van het benefietconcert en -film speelt de bluesband Bluez & Bones in de foyer. Een ervaren bluesrockband die het publiek weet te verrassen met een eigen mix van blues, pop, rock en een vleugje jazz. Bekend van de Houtense BluesNights van 2016 en 2017.

TICKETS ,,Met de hulp willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de inwoners van Oekraïne!”, aldus het theater. ,,Er zijn verschillende tickets te koop voor zowel het benefietconcert in de Theaterzaal als voor de filmvertoning in de Kleine Zaal. De keuze van uw ticket (koper € 5,-, brons € 15,-, zilver € 25,-, goud € 50,- en diamant € 100,-) bepaalt hoeveel u doneert aan het goede doel.” De complete opbrengst van de tickets, de bar en veiling is bestemd voor giro555.

De tickets zijn te koop via www.aandeslinger.nl, info@aandeslinger.nl en de telefonische kassa van Aan de Slinger 030- 6351024. Op de avond van 26 maart aan de kassa zijn ook kaarten te koop. De avond is ook live te volgen via Omroep Houten. 

Voor meer informatie: www.cultuurnachthouten.nl of www.aandeslinger.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie