uitvoerring van de carols
uitvoerring van de carols onbekend

RONDO Tiende editie workshop Christmas Carols!

29 oktober 2021 om 14:52 Lokaal Deel je nieuws

Houtens Kamerkoor Rondo houdt op zaterdag 18 december 2021 de welbekende workshop Christmas Carols. Deze vindt plaats van 13.30 tot 17.30 uur in de Sionkerk, Eikenhout 221 in Houten.

Samen met koorleden van Rondo en onder leiding van dirigent Hans de Munnik studeer je een aantal bekende en minder bekende carols in, die je aan het eind van de middag voor publiek ten gehore zult brengen.

Vanaf 16.30 uur zijn luisteraars welkom (toegang gratis!) om te horen wat er in enkele uren bereikt is door de deelnemers en de dirigent. Ter gelegenheid van de tiende editie van deze workshop wordt als afsluiting van de middag door Rondo de adventscantate ‘Nun komm, der Heiden Heiland’ van J.S. Bach uitgevoerd, begeleid door de strijkers van Houtens Ensemble Sinfonia.

Je kunt je tot 10 december 2021 opgeven. De kosten voor de workshop zijn € 12,50 p.p. Je kunt het boek ‘100 Carols for Choirs’ die middag huren (€ 3,00) of tegen gereduceerde prijs (€ 24,00) aanschaffen. Kijk voor meer informatie, aanmelding en betaalwijze op www.kamerkoorrondo.nl.

Tijdens deze middag zijn er kaarten in de voorverkoop voor de Johannes-Passion die Rondo in april zal uitvoeren!

advertentie
advertentie