Afbeelding
Natasja Teuben Naber

Stamtafel Met je hart Houten te gast bij de burgemeester

9 oktober 2021 om 19:00 Maatschappelijk

HOUTEN Afgelopen maandag was de Stamtafel van Met je hart Houten te gast aan tafel bij burgemeester Gilbert Isabella. Met een ,,Welkom in úw Gemeentehuis!” begroette de burgemeester én Met je hart Houten-ambassadeur Isabella de leden van de eerste Houtense Stamtafel.

Doordat niet alle ouderen hun QR-code tijdig wisten te bemachtigen leek de maandelijkse ontmoeting niet door te kunnen gaan. Gelukkig kon dankzij de gastvrijheid van de gemeente ons samenzijn juist tijdens de Week tegen Eenzaamheid toch plaatsvinden. Samen genoten we van de stampotten en toetjes van Uyttewaal Catering. Bijzonder was de openheid waarmee de mensen over hun gevoelens van eenzaamheid vertelden aan de burgemeester. We hopen met onze ontmoetingen dat de mensen elkaar weer het gevoel kunnen geven dat ze ertoe doen!

De doelstelling van Stichting Met je hart is om eenzaamheid onder zelfstandige wonende ouderen te verminderen door structurele ontmoetingen te organiseren aan Stamtafels in de lokale horeca. Kent u iemand die graag zou aanschuiven aan een Stamtafel of wilt u meehelpen als vrijwilliger? kijk op: www.metjehart.nl/gemeenten/houten.

advertentie
advertentie