Afbeelding
Foto door form PxHere

Einde zomer, hoe zit het met de crypto?

30 september 2021 om 11:15 Partnercontent

De zomer is inmiddels bijna op zijn einde maar de crypto koersen stijgen allemaal flink door. Er is geen website die zich niet wijd aan het beleggen van crypto en met de toegankelijkheid van de vele verschillende crypto beleggingsplatforms wagen steeds meer mensen zich hieraan. Met meer dan 6000 verschillende coins in omloop buigen de analisten en ervaren beleggers zich dagelijks over de vraag welke crypto munten te kopen. De Bitcoin is inmiddels de 40000 euro gepasseerd en elke belegger is op zoek naar een nieuwe veelbelovende munt die dezelfde koers kan varen. 

Handelen in futures

Er zijn steeds meer manieren hoe je rendementen kunt behalen met crypto. Net zoals op de beurzen kun je in futures beleggen, wat inhoud dat je speculeert over de waarde stijging. Dit is voor ervaren beleggers een zeer rendabele manier van beleggen aangezien de crypto koersen flink schommelen. Het is alleen niet zonder risico, het kiezen van de juiste platforms is erg belangrijk. Het zal niet de eerste keer zijn dat er miljoenen aan dollars wordt gehacked. 

Grote risico’s bij de verkeerde platforms

Wanneer je bijvoorbeeld kiest om futures te traden met Bybit moet je het risico accepteren dat ze geen KYC procedure handhaven. Dit betekend dat jouw account kan worden bevroren en je zo al je beleggingen kwijt raakt. Veel verstandiger is het dan ook om te kiezen voor een Nederlands platform zoals Bitvavo. 

Nieuwe manieren van rendement behalen

Er is een steeds grotere vraag naar een meer milieuvriendelijke manier van het valideren en vastleggen van betalingen op de blockchain netwerken. Je kunt als belegger geld verdienen door te crypto staken, waarbij je jouw coins voor een periode vastzet, en hier rendement over krijgt. 

Het wordt een spannende paar maanden naar het einde van het jaar, met veelbelovende nieuwe munten en manieren om geld te verdienen.

advertentie
advertentie