Afbeelding
A. Bruintjes

Wie heeft informatie over gestolen aangepaste bakfiets in Houten?

1 juli 2021 om 09:28 Misdaad

HOUTEN In de avond of nacht van 28 juni op 29 juni is een aangepast elektrische bakfiets gestolen aan de Valkeniersborch in Houten. ,,De bakfiets is aangepast voor ons verstandelijk gehandicapte dochtertje van 2 jaar”, vertelt Angela Bruintjes. ,,Zij houdt erg van de elementen van het weer en zit graag op de fiets. Omdat ze moeilijk kan zitten, is de bakfiets middels het zitje en de riempjes aangepast.”

,,We zijn erg geschrokken en verdrietig dat deze fiets nu weg is. De fiets was ook het hulpmiddel voor de ondersteuning die we krijgen: Ze werd met de fiets opgehaald van het medisch dagverblijf in Utrecht door vrijwilligers en pgb’ers. De beroving heeft ook gevolgen voor onze hulp en ondersteuning.”

Kenmerken van de bakfiets: Vogue Carry 2 (2 wielen), middenmotor, oranje kussens, krassen onder het zadel op de buis, beschadiging aan het houten zitje voor, twee hoge buizen aan de zijkanten. Kenmerkend is ook het groene klittenband aan de riempjes in de bak. De fiets is donkerbruin, het zadel cognackleurig, de bak van hout.
,,Mocht u iets weten betreffende deze fiets of iets gezien hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen door een mail te sturen naar steenhuizen.bruintjes@gmail.com of te bellen met 0630708086.”

advertentie
advertentie